KULTUR

Alternativhögern om nya Star Wars-filmen: “anti-vit judeporr”

HÖGERN| Den amerikanska jude-fientliga, Trump-dyrkande alternativhögern har uttryckt missnöje över den neutrala repetoaren i nya Star Wars-filmen Rogue One. De hävdar att det är en porrfilm för judar som kränker vita icke-judar.

Rogue One-filmens narrativ är politiskt färgat av den mångkulturella eliten på judejätten Disney, skriver de kränkta högerradikalerna. De menar att det framgår tydligt genom att en av huvudrollerna besitts av en kvinna med stark karaktär, som denna gång inte uppvaktas av en sliskig, kriminell godssmugglare.

Närvaron av flera etniciteter bland huvudrollerna verkar inte heller ha gått högerskribenterna förbi. Att enbart en viss andel av huvudkaraktärerna spelas av helvita skådespelare är en tydlig manifestation för hatet mot vita, enligt dem.

Att Star Wars-filmerna speglar en galax med en mångfald av olika raser som lever i symbios utan att ingå i ras-baserade konflikter verkar ha helt gått alternativhögern förbi. Master Windu vrider sig i sin grav.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Diskutera vidare på facebook.com/aktuelltfokus/

KONTAKTA OSS

Vill du tipsa oss om en nyhet, eller vill du ge oss feedback och hjälpa oss bli bättre? Hör av dig till oss.

E-post: redaktionen@aktuelltfokus.se
Facebook: facebook.com/aktuelltfokus
Till anonymt kontaktformulär

OM AKTUELLT FOKUS

Aktuellt Fokus är en partipolitiskt obunden sajt för arbetarklass, av arbetarklass. Syftet med sajten är att förmedla ett arbetarvänligt perspektiv inom framförallt nyhetsvärlden och arbetslivet. Vill du annonsera hos oss, kontakta redaktionen@aktuelltfokus.se

Copyright © 2016 - Aktuellt Fokus

Creeper

Upp