ARBETSLIV

Arbetare allvarligt skadad – fick betongblock över sig

OTRYGGA SVERIGE| En arbetare har förts till USÖ efter att ha fått ett betongblock över sig i samband med en arbetsplatsolycka i norra delarna av Örebro.

Olyckan inträffade strax före klockan 15 på tisdagseftermiddagen. Räddningstjänst, ambulans och polis ryckte ut till olycksplatsen på Majorsgatan i Norrby. Enligt polisen ska mannen i samband med grävning av en kulvert ha fått ett betongblock över sig men också en del jord.

När räddningstjänsten kom till platsen var den fastklämde mannen vid medvetande. Efter att räddningstjänsten fått loss mannen, som är i 25-års åldern, fördes denne med ambulans till USÖ. Skadeläget är oklart men mannen ska ha varit vid medvetande när han fördes med ambulans till sjukhuset. Polisen har upprättat en anmälan om arbetsmiljöbrott/vållande till kroppsskada.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Diskutera vidare på facebook.com/aktuelltfokus/

KONTAKTA OSS

Vill du tipsa oss om en nyhet, eller vill du ge oss feedback och hjälpa oss bli bättre? Hör av dig till oss.

E-post: redaktionen@aktuelltfokus.se
Facebook: facebook.com/aktuelltfokus
Till anonymt kontaktformulär

OM AKTUELLT FOKUS

Aktuellt Fokus är en partipolitiskt obunden sajt för arbetarklass, av arbetarklass. Syftet med sajten är att förmedla ett arbetarvänligt perspektiv inom framförallt nyhetsvärlden och arbetslivet. Vill du annonsera hos oss, kontakta redaktionen@aktuelltfokus.se

Copyright © 2016 - Aktuellt Fokus

Creeper

Upp