ARBETSLIV

Man dog i arbetsplatsolycka – klämd under traktor

OTRYGGA SVERIGE| En man dog efter att han klämts fast under en traktor i samband med en arbetsplatsolycka på fredagseftermiddagen norr om Bollnäs.

Larmet inkom strax innan 13-tiden på fredagen skriver tidningen Hela Helsingland. Enligt de uppgifter som då inkom till SOS Alarm hade en man hamnat under fordonet så pass illa att bara vissa delar av kroppen syntes.
Flera ambulanser och även räddningstjänst kallades till platsen då man hade stora svårigheter att få loss den medvetslöse mannen.

Efter att första ambulans kommit till platsen beslutades det att även kalla in en ambulanshelikopter då mannen var väldigt svårt skadad men mannens liv gick inte att rädda. Mannens anhöriga har underrättats.

Utreds som arbetsplatsolycka
Olyckan inträffade i samband med att två män utförde ett lyftningsarbete med hjälp av traktor. På platsen var det halkigt väglag och traktorn började plötsligt att glida mot ett dike.
När traktorn slog ned i diket välte den rakt över en man som hjälpte till med arbetet.

Traktorföraren chockades svårt av händelsen men skades inte fysiskt i samband med olyckan. Polisen kommer att utreda om det är en arbetsplatsolycka.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Diskutera vidare på facebook.com/aktuelltfokus/

KONTAKTA OSS

Vill du tipsa oss om en nyhet, eller vill du ge oss feedback och hjälpa oss bli bättre? Hör av dig till oss.

E-post: redaktionen@aktuelltfokus.se
Facebook: facebook.com/aktuelltfokus
Till anonymt kontaktformulär

OM AKTUELLT FOKUS

Aktuellt Fokus är en partipolitiskt obunden sajt för arbetarklass, av arbetarklass. Syftet med sajten är att förmedla ett arbetarvänligt perspektiv inom framförallt nyhetsvärlden och arbetslivet. Vill du annonsera hos oss, kontakta redaktionen@aktuelltfokus.se

Copyright © 2016 - Aktuellt Fokus

Creeper

Upp