INRIKES

Sjuka videoklippet: Soldiers of Odin-medlem misshandlar oskyldigt husdjur!

INRIKES| När högermannen som har anknytning Soldiers of Odin (SoO) sände en livesändning på Facebook började han plötsligt ge sig på sin egen hund. Nu rasar tusentals människor mot nationalistens djurplågeri.

Tomas Eriksson som har anknytning till högernätverket Soldiers of Odin anklagas för att misshandla sin hund i en livesändning på Facebook. I videon syns mannen klart full eller drogpåverkad när han spelar in. När hans hund stör livesändningen genom att ligga i mannens soffa spårar han ur och börjar slå på hunden som lämnar ifrån sig flera jämrande ljud.

Tomas Eriksson är hemmahörande i Hillerstorp, Småland. Det finns ingen lokalgrupp av Soldiers of Odin i närheten. Den närmsta lokalgruppen av SoO finns 7 mil därifrån i Jönköping. På Facebook titulerar han sig själv som nationalist.

 

Axplock från Facebook – Tusentals människor rasar mot djurplågeriet

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

 

Diskutera vidare på facebook.com/aktuelltfokus/

KONTAKTA OSS

Vill du tipsa oss om en nyhet, eller vill du ge oss feedback och hjälpa oss bli bättre? Hör av dig till oss.

E-post: redaktionen@aktuelltfokus.se
Facebook: facebook.com/aktuelltfokus
Till anonymt kontaktformulär

OM AKTUELLT FOKUS

Aktuellt Fokus är en partipolitiskt obunden sajt för arbetarklass, av arbetarklass. Syftet med sajten är att förmedla ett arbetarvänligt perspektiv inom framförallt nyhetsvärlden och arbetslivet. Vill du annonsera hos oss, kontakta redaktionen@aktuelltfokus.se

Copyright © 2016 - Aktuellt Fokus

Creeper

Upp