INRIKES

Socialistisk seger i Linköping! Sexofredande företagsägare lägger ner verksamheten!

LINKÖPINGSocialisternas kampanj mot de sexofredande restaurangägarna blev för mycket. Nu har verksamheten slagit igen och hyresvärden söker nya hyresgäster.

Efter att ägarna till resturang Pamir Pintxos hade polisanmälts för bland annat utebliven lön och sexofredande mot en kvinnlig anställd skapade lokala socialister en bojkottkampanj mot restaurangen.

Via sociala medier kunde tiotusentals Linköpingsbor nås av socialisternas budskap. ”Gynna inte arbetarfientliga företag”. Av allt att döma gick kampanjen strålande. Nu har de arbetarfientliga kapitalisterna tvingats slå igen verksamheten.

”Det lönar sig att kämpa! En seger för tryggheten i Linköping! ” skriver en av de lokala socialisterna. Enligt uppgifter till Aktuellt Fokus kommer Linköpings socialister fortsätta organisera sig mot otryggheten i staden.

Läs även: Socialister agerade mot sextrakasserande restaurangchefer! 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Diskutera vidare på facebook.com/aktuelltfokus/

KONTAKTA OSS

Vill du tipsa oss om en nyhet, eller vill du ge oss feedback och hjälpa oss bli bättre? Hör av dig till oss.

E-post: redaktionen@aktuelltfokus.se
Facebook: facebook.com/aktuelltfokus
Till anonymt kontaktformulär

OM AKTUELLT FOKUS

Aktuellt Fokus är en partipolitiskt obunden sajt för arbetarklass, av arbetarklass. Syftet med sajten är att förmedla ett arbetarvänligt perspektiv inom framförallt nyhetsvärlden och arbetslivet. Vill du annonsera hos oss, kontakta redaktionen@aktuelltfokus.se

Copyright © 2016 - Aktuellt Fokus

Creeper

Upp