INRIKES

Avpixlat mörkar maktelitens utsugning av svenskarna

APSYSTEMTROGNAHÖGERMEDIA| Aktuellt Fokus har gått igenom Avpixlats publicerade nyhetsartiklar sedan nyheten om världens största läcka knuten till maktelitens skatteparadis damp ned. Vid genomgången visar det sig att Avpixlat inte har publicerat en enda nyhet om det hela.

Hundratals politiker, adelsmän, styrelseproffs och andra rika svenskar ur makteliten har uppdagats i läckan. Resurser för hundratals miljarder har medvetet gömts undan svenska folket. Något som har kostat folket både trygghet och välfärd. Ur ett internationellt perspektiv rör det sig om världens störsa läcka någonsin. Över 11.5 miljoner dokument över delar av maktelitens gömmor i skatteparadiset Panama har läckts. Trots det har Avpixlat inte skrivit en enda nyhet om den enorma resursplundringen.

Panama Papers-skandalen blev känd för den breda allmänheten den 3 april i år. När man scrollar igenom Avpixlats nyheter från den 3 april och framåt finner man inga som helst spår av kritik, hets eller fördömanden av maktelitens resursplundring. En ton som annars är vanlig när sajten tar upp kostnaderna för flyktingmottagandet. En liten kostnad i jämförelse med de summor som etablissemanget gömmer undan för svenska folket.

Sedan den 3 april har Avpixlat däremot publicerat en rad nyheter om bråk på asylboenden, marknadsfört SD:s invandringspolitik och hetsat mot hemlösa romer. Det närmsta Avpixlat kommer när det gäller att granska makten och de som styr Sveriges orättvisa samhällsutveckling är en nyhet om S+MP-regeringens fusk med biståndspengar. Samtidigt fortsätter Avpixlat att tiga om världens största läcka genom tiderna. Tystnaden talar sitt tydliga språk.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

afreklam

To Top