NOTISER

Barnmisshandelsdömd nationalist plockar bort event efter Expo-avslöjande

3230178418
ESKILSTUNA | Efter tidningen Expos avslöjande om att den dömda barnmisshandlaren Tobias Neuhold var arrangör bakom en anti-våldsmanifestation som skulle äga rum i Eskilstuna på lördag går demonstrationsplanerna inte längre att finna på Facebook eller övriga internet.

På lördag skulle en demonstrationen, ”Manifestation mot det ökande våldet och brottsligheten i Eskilstuna” arrangeras i centrala Eskilstuna. Men efter att tidningen Expos avslöjande om att arrangören bakom demonstrationen är en flerfaldigt våldsdömd nazist har eventet försvunnit från Facebook.

Före eventet plockades ned hade flera lokala Eskilstunabor gått in på Facebook-eventet och uttryckt sin kritik och avsky mot arrangören Tobias Neuholds medverkan.

Tidningen Expo avslöjade under gårdagen att huvudpersonen bakom manifestation är Tobias Neuhold, en aktiv nazist som själv uppmanar till våld och är flerfaldigt dömd för våldsbrott mot bland annat barn.

I Malmö planeras en liknande manifestation på lördag men av andra typer av nationalister, nämligen Sverigedemokraterna. En av huvudtalarna är Kent Ekeroth som för några år sedan ertappades med att ljuga för svenska folket i samband med den så kallade ”Järnrörsskandalen” då riksdagsmannen och SD:s förslag till justitieminister sprang runt och viftade med järnrör i centrala Stockholm efter en blöt natt på krogen.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

1 kommentar

1 kommentar

  1. Det handlar om klass

    2015-10-01 den 22:14

    Sionistroth

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp