UTRIKES

Bolsonaros kulturchef vill stoppa rockmusik

UTRIKES Kulturchefen anser att rockmusik är satanistisk och leder till drogmissbruk, sex och aborter. Därför borde den förbjudas.

Dante Mantovani är chefen för Brasiliens nationella kulturstiftelse. Han ansvarar för landets finansiering av olika kulturprojekt genom skattepengar. I en Youtubevideo berättar han om sin avsky för rockmusik. Enligt Mantovani leder rockmusik till ett drogmissbruk, ökat sex och fler aborter. Han benämner också rocken som satanistisk.

– Rockmusik leder till droger, som leder till sex och aborter. Samtidigt göder abortindustrin något så allvarligt som satanism, säger Mantovani i videon.

Mantovani säger att det hela började med Elvis dansrörelser på 1950-talet. Han beskyller John Lennon för att ha sålt sin själ till djävulen för att uppnå framgång. Han påstår också att det var CIA som på 1960-talet distribuerade drogen LSD för att stoppa Hippierörelsen.

Själv ägnar sig Mantovani åt klassisk musik. Han ägnar sig åt körsång och spelar flera klassiska instrument enligt hans egna hemsida.

Stöd röd alternativmedia – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till “0720201984” och märk din gåva med “kaffe”! 👍 Betalningsmottagare k.fredriksson.

Nicklas Andersson
nicklas.andersson@aktuelltfokus.se

Upp