UTRIKES

Fox News – Metersystemet är ett utopiskt system

UTRIKES Den konservativa journalisten Tucker Carlson uppmanar den amerikanska befolkningen att vara stolta då de inte infört metersystemet. Han anser att metersystemet är ett utopiskt system skapat av tyranner.

Journalisten Tucker Carlson har ett regelbundet program på högervridna Fox News i USA. Den 5 juni hade han bjudit in James Panero, en konservativ aktivist främst känd för sin kamp mot metersystemet. I programmet uppmanar de amerikanerna att inte ge upp kampen mot metersystemet. Panero anser att det är New World Order som ligger bakom metersystemet.

– Jag är med er inatt som en anti-meterist. Jag tar ställning mot metersystemet, det ursprungliga systemet av globalt världsherravälde och New World Orders, sa Panero i TV-programmet.

Carlson instämmer och anser att nästan hela världen har gett upp och fallit offer för det tyranniska metersystemet. Amerikanerna ska inte skämmas för att de använder tum och fot som mått. Utöver USA är det bara Burma och Liberia som inte använder metersystemet.

Du kan se en del av inslaget här nedan:

Nicklas Andersson
nicklas.andersson@aktuelltfokus.se

Upp