UTRIKES

Här är den öppna pedofilen som ställer upp i amerikanska kongressvalet

USA Öppen pedofil – Våldtäktsman – Hyllar Hitler – Hatar kvinnor. Här är högerns senaste stjärnskott i den amerikanska inrikespolitiken, 37-åriga svenskättlingen Nathan Larson från Virginia, som kandiderar till kongressen.

På bara ett dygn har svenskättlingen Nathan Larson från Charlottesville Virginia blivit en av USA:s mest kända politiker. Han är nämligen den första öppna pedofilen som kandiderar till kongressen. Det rapporterar Huffington Post, som även avslöjar att den oberoende högerpolitikern legat bakom två större incel-forum på nätet där kvinnohatet fullkomligen flödat. I ett tidigare inlägg på inlägg på nätet som Huffington Post tagit del av har Larson dessutom skrutit om att han våldtagit sin numera avlidna ex-fru.

Själv ser Larson sig som en ”outsider” och tror sig ha en bra chans att bli folkvald, bland annat säger han att massor av människor är trötta på den politiska korrektheten.

“Många människor är trötta på politisk korrekthet och begränsas av det. Människor föredrar när det finns en outsider som inte har något att förlora och är villig att säga det som många människor tänker på.” skriver han till Huffington Post.

”feminismen är problemet, våldtäkter är lösningen”

På en av Larsons tidigare hemsidor har han publicerat en essä på 3300 ord där han uppmanar läsarna att begå våldtäkter. Rubriken på essän är “Here’s How to Psyche Yourself Up to Feel Entitled to Rape”. Till de övriga forumsmedlemmarna skriver han: ”Glöm inte: feminismen är problemet och våldtäkter är lösningen.”. På samma hemsida propagerade Nathan Larson för kvinnomord och incest.

“Kvinnor är föremål som ska hanteras av män, som all annan egendom, och för mäktiga män att använda som det behagar dem, och som de tror kommer att vara i kvinnors egna intressen. I de flesta fall är deras intressen anpassningsbara, så länge mannen är stark. Kvinnliga sexslavar får faktiskt en mycket bättre deal än djur, eftersom de i de flesta fall får reproducera, till skillnad från djur som uppfostras för kött eller kamratskap.” skriver högerpolitikern.

Hyllar Hitler

Nathan Larsons politiska manifest kan närmast beskrivas som misogyn konspiratorisk smörja. I stora delar av manifestet anklagar han judar för att ligga bakom “marxistisk propaganda” och kommunismens slavdrivning. Ett helt avsnitt tillägnas dessutom Adolf Hitler, som Nathan Larson kallar en hjälte för den vita överhögheten.

Läs hela reportaget på Huffington Post här.

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se

To Top