INRIKES

Här hedrar Örebropartiet kommunens undersköterskor på arbetarklassens dag

optack
ÖREBRO| Strax före 12.00 inledde Örebropartiet omfattande aktioner för att hedra kommunens undersköterskor och hemtjänstpersonal.

Idag har medlemmar från Örebropartiet hedrat en rad undersköterskor och hemtjänstpersonal på en rad platser runtomkring i kommunen. Hedrandet har hittills resulterat i att Örebropartister har delat ut en större mängd gräddtårtor med hallon till vårdpersonal på flera platser. En självklarhet enligt partiledaren Markus Allard som säger att partiet vill visa sin uppskattning på arbetarklassens dag.

– De här människorna utför fantastiska resultat trots att de tvingas jobba under skitförhållanden. Vi från Örebropartiet ville visa vår uppskattning och ge dem något extra på arbetarklassens dag, säger Markus Allard i en kommentar till Aktuellt Fokus.

öp1maj1
Förutom gräddtårta med hallon fick vårdpersonalen även ett tackkort från Örebropartisterna. På tackkortet uppmanades vårdpersonalen att rapportera in missförhållanden i arbetsmiljön till Örebropartiet. Örebropartisterna har även ställt frågor och lyssnat på vårdpersonalen som kommer drabbas hårt när politikernas välfärdsslakt på 100 miljoner kronor inleds senare i år.

öp1maj4

öp1maj5
Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

3 kommentarer

3 Comments

 1. Freddie

  2016-05-02 den 15:41

  Fan va bra intiativ! Min röst landar hos er!

 2. Uffe

  2016-05-01 den 15:54

  Vilken underbar aktion! Jättebra! Jag tycker att Örebropartiet sticker ut som parti i Sverige idag! Några som har fötterna på jorden…

 3. Svante

  2016-05-01 den 15:24

  Äntligen ett parti som känns som vanliga jävla människor. Istället för att leka runt i tåg för att verka folklig så har äntligen någon uppmärksammat de som ser till att skiten går runt när de fjantar sig i tåg de inte bryr sig om.

  Fint, ÖP.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp