LIVSSTIL

Här recenserar Joakim Lamotte smaken av bröstmjölk

Faksimil Youtube

LIVSSTIL   Hur står det egentligen till med historien om Joakim Lamotte och bröstmjölk? Stämmer det verkligen att han trodde att bröstmjölk kan bota förkylningar? Aktuellt Fokus har grävt i internetarkivet och det visar sig stämma. Här är Joakim Lamottes recension av bröstmjölk.

Kan bröstmjölk bota förkylningar? Det undrade Joakim Lamotte efter att han hade läst nån artikel om att bröstmjölk kunde bota cancer. En stund senare hade han mjölkat sin fru och druckit sin första omgång. Efteråt gick han ut på nätet och bloggade om bröstmjölkupplevelsen.

Av någon oförklarlig anledning finns inte Joakim Lamottes ursprungliga blogginlägg kvar på nätet. Men däremot finns inlägget sparat på internetarkivet, waybackmachine.

Drack två deciliter

Enligt Joakim Lamotte själv bäljade han i sig drygt två deciliter.

”Motvilligt gick hon med på att pumpa ut knappt två deciliter. Jag hällde upp den vitgula mixturen i ett dricksglas och svepte, samtidigt som jag höll för näsan för att, i möjligaste mån, undvika att känna smaken. Döm av min förvåning när mjölken träffade smaklökarna, och jag upptäckte att smaken var fantastisk – söt, med en touch av kokos.”, skrev Joakim Lamotte.

Tror att det hjälper mot baksmällan

Efter att han fick smak för det hela ska han enligt egen uppgift fortsatt dricka bröstmjölk. ”Därefter har jag provat att shota i mig bröstmjölk ett par gånger för att hålla immunförsvaret på topp.”, skrev han i blogginlägget. I kommentarsfältet påstår han även att bröstmjölken hjälper mot baksmäll.

Här hittar du länken till Joakim Lamottes blogginlägg: Jag blev frisk av att dricka min frus bröstmjölk

Stöd röd alternativmedia – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till “0720201984” och märk din gåva med “kaffe”! 👍 Betalningsmottagare k.fredriksson.

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se

Upp