KULTUR

Här totalförnedrar hon politiker och mediaeliten: ”Att kalla en nazist för vit nationalist är som att kalla en pedofil för barnvän”

Skärmavbild Youtube

KULTUR Michelle Wolfs skulle uppträda för media- och politikereliten i USA. Det slutade med en roast som lär gå till världshistorien. Det här kan mycket väl vara årets roligaste händelse!

Michelle Wolfs stå upp-show på Vita husets korrespondensmiddag kommer utan tvekan gå till historien som en av de mest råa och roligaste uppträdanden som har hänt på länge. Inför en fullsatt publik bestående av mediaeliten och högt uppsatta politiker körde den kvinnliga komikern fullständigt över alla i salen. Både Republikaner och Demokrater fick sig en rejäl dos av Michelle Wolfs vassa tunga. När kameran sveper över publiken är det praktiskt taget omöjligt att hålla sig för skratt, minerna på kränkta Trumpsupporters och liberala journalister är rent ut sagt oslagbara.

Vad som också är oslagbart är Michelle Wolfs fantastiska metaforer, som när hon kallar Donald Trump för rasist och analyserar mediabegreppet ”vita nationalister”.

”Trump är dock rasist. Han älskar vita nationalister, vilket är en konstig term för en nazist. Att kalla en nazist för vit nationalist är som att kalla en pedofil för barnvän.” sa Michelle Wolf.

Vissa medier, framförallt på högerkanten, har ställt frågan om Michelle Wolf gick över gränsen när hon roastade det politiska etablissemanget. Avgör själv och se klippet nedan!

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se

Upp