Kontakta oss

UTRIKES

Högerliberal milis sköljdes över av sexleksaker – Se milisledaren spåra ur i video

Publicerat

den

USA | Den högerliberala milisen gick ut på sociala medier och bad sympatisörerna skicka förnödenheter och godis – Då blev de översköljda med sexleksaker vilket fick en av ledarna att spåra ur.

Den ökända islamofoben Jon Ritzheimer är en av ledarna i den högerliberala terrormilis som ockuperar en park i Oregon, USA. På sociala medier har de högerliberala terroristerna bett människor runtom i världen om förnödenheter och pengar för deras sak. Högst upp på önskelistan var däremot godis.

”A bag of dicks”
I en video som Ritzheimer släppt visar han vilka gåvor som de har mottagit av generösa människor världen över. Ritzheimer har fyllt ett helt bord med sexleksaker och penisliknande godis, som Ritzheimer för övrigt refererar som ”a bag of dicks”.

I videon som släppts är Ritzheimer märkbart förbannad och fullkomligt vräker bort sexleksakerna från bordet samtidigt som han försöker se allvarlig ut. Med allvarlig ton försöker den högerliberala milisledaren ge sken av att deras kamp är en patriotisk kamp och att fler människor måste ansluta sig.

Milisen har haft problem med att rekrytera anhängare. Samtidigt har den lokala borgmästaren avskräckt potentiella rekryter då han fakturerar milisen på 70 000 dollar för varje dag som ockupationen pågår på statlig mark. Den aktuella milisen är tungt beväpnad och varit misstänkta för inblandning i polismord tidigare år.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons