NOTISER

Hotfullt när grovt kriminella SD-vänner protesterar mot romer i Malmö

larsen12MALMÖ | En av Hells Angels ursprungliga grundare från Malmö med bihang har synts till i den rasistiska pöbel som står utanför Sorgenfrilägret i skrivande stund. Vittnen på plats uppger att stämningen genast blev aggressiv och hotfull då de kriminella SD-vännerna kom till platsen.

Anklagar romer för att vara kriminella men har själv kopplingar till organiserad brottslighet

Mannen som heter Johnny Larsen var med och grundade Hells Angels och är en van fängelsekund och återfallsförbrytare. Trots det påstår han att han inte har kostat samhället mer än vad romerna har gjort. Vilket är märkligt med tanke på romerna inte tar del av de skattesubventionerade skyddsnät som är avsedda för svenska medborgare.

Johnny Larsen är dömd för grova brott och fälldes för dråp i samband med att etniska svenskar bedrev gatukrig på svenska gator i det så kallade MC-kriget på 1990-talet. Trots det anklagar han de hemlösa romerna som endast tigger för att överleva för att vara de riktigt kriminella.

Larsen har sedan länge trakasserat romer i Malmö. På sociala medier har han en lång historik inom antiziganistiska “antitiggeri”-grupper och SD-vänliga grupper och sidor. I samband med dagens rasistiska protester dök den dråpdömde mannen upp tillsammans med flera andra MC-åkare. På platsen blev de snabbt familjära med andra rasister och det mesta tyder på att protesterna hade koordinerats via de Facebook-grupper de kriminella SD-vännerna huserar i.

Passiv poliskår
Aktuellt Fokus har talat med flera människor på plats och samtliga bekräftar samma bild, stämningen blev hotfull och aggressiv när Hells Angels-veteranen och hans kriminella SD-vänner dök upp på platsen.

En av de romska kvinnor som bor på den aktuella ödetomten berättar för Aktuellt Fokus skribent, Kim Fredriksson att hon har blivit hotad och kallad för “jävla zigenarfitta” och “hora” av Larsen och hans vänner. Samtidigt har en passiv poliskår endast stått och tittat på. Aktivister från Malmö bekräftar bilden för Fredriksson som säger till AF-redaktionen att det verkar som att polisen vill att de ditresta rasisterna ska ställa till våldsamma scener så att polisen får en anledning att gå in hårt mot solidaritetsaktivister och hemlösa romer.

Johnny Larsen utanför de hemlösas läger vid Sorgenfri i Malmö

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

9 kommentarer

9 Comments

 1. Pingback: Här valarbetar Hells Angels medgrundare för Sverigedemokraterna | Aktuellt Fokus

 2. Pingback: Hotfulla rasister har slängts ut från Sorgenfrilägret – Fler frivilliga sökes | Aktuellt Fokus

 3. Pingback: JUST NU! Rasister attackerar Sorgenfrilägret i Malmö | Aktuellt Fokus

 4. Löken

  2015-11-01 den 20:31

  Hahaha Johnny och hans kumpaner har kostat hederliga skattebetalare hundratals miljoner med sin organiserade kriminalitet.
  Vilka parasiter och pajasar!
  Polisen borde låta dem smaka hästpiskor.

 5. Erik

  2015-11-01 den 20:21

  Vilka äckel rasisterna är. Scum of the earth.

 6. Charlotte

  2015-11-01 den 20:16

  Är det inte märkligt att en av samhällets värsta och mest kostsamma parasit stör sig på Romer som tigger för att försörja sig. Tänk om Johnny hade kunnat börja bidra till samhället för omväxlingsskull. Han kunde åtminstone sätta sig på marken och börja tigga och flytta in i ett skjul istället för att… ja, vad lever han av egentligen?? Har han ens något jobb.. eller parasiterar han fortfarande på samhället genom bidrag? / Charlotte /

 7. Leffe

  2015-11-01 den 19:09

  \”Mannen som heter Johnny Larsen var med och grundade Hells Angels och är en van fängelsekund och återfallsförbrytare.\”

  Han skulle nog välja och knipa igen kakluckan för det blir ju så uppenbart att han inte vet vad han snackar om. Tanke på att han själv skakat galler gånger flera men står och anklagar andra för att vara kriminella. Pinsamt värre för snubben!

 8. Sven

  2015-11-01 den 18:48

  Ett till bevis på vilka lögner som sd lever på.

 9. Johanne

  2015-11-01 den 17:55

  Vilka jävla svin!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp