KULTUR

Joe Rogan: “Jag kommer rösta på Bernie Sanders”

Faksimil Youtube

KULTUR På senare tid har fler och fler offentliga personer uttalat sitt stöd för Bernie Sanders. Den senaste i raden är stå upp-komikern och UFC-kommentatorn, Joe Rogan, som slänger sig in i politiken och meddelar att han stödjer den demokratiska socialisten.

”Jag tror att jag förmodligen kommer att rösta på Bernie … Han har varit vansinnigt konsekvent hela sitt liv. Han har i princip sagt samma sak, varit för samma sak hela livet. Och det är i sig själv en mycket kraftfull plattform att stå på. ”, säger Joe Rogan.

Ställningstagandet gjordes i ett samtal mellan Rogan och The New York Times  personalchef, Bari Weiss, i Joe Rogans podcast. Vilket Bernie Sanders har varit snabb med att uppmärksamma. Se videoklipp nedan.

Kan bli Trumps huvudmotståndare

Enligt två färska opinionsmätningar som CNN har publicerat toppar Bernie Sanders listan över vem Demokraternas registrerade väljare vill se som presidentkandidat. Vilket innebär att USA eventuellt kan få sin första öppet socialistiska president någonsin. En av Sanders främsta frågor handlar om att öppna upp vården för alla amerikaner oavsett klasstillhörighet.

Stöd röd alternativmedia – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till 0720201984! Märk din gåva med ”kaffe”! ✌

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se

Upp