Kontakta oss

INRIKES

Massivt snöbollskrig planeras mot lördagens nazistdemonstration i Stockholm!

Publicerat

den

snobollar

STOCKHOLM| Antifascisterna i nätverket Kämpa Sthlm har tidigare aviserat att de tänker störa nazistiska Nordiska Motståndsrörelsens demonstration på lördag i Stockholm. Tidigare idag bjöd nätverket in allmänheten till att delta i störningsaktionerna – bland annat ges allmänheten chansen att störa ut nazisterna med hjälp av snöbollar.


Nordiska Motståndsrörelsen är en av Skandinaviens mest våldsutövande politiska grupper. Rörelsen är öppet nationalsocialistisk och hyllar bland annat Adolf Hitler. Nordiska Motståndsrörelsens planerade demonstration kommer knappt en månad efter att organisationens aktivister dödat en förbipasserande antifascist i Helsingfors. Efter dödsmisshandeln som inträffade under en nazistisk propagandaspridning började NMR smutskasta både offret och offrets familj.

NMR:s planerade demonstration är planerad att starta i Kungsträdgården klockan 11.00 och avslutas på Mynttorget. Planerna har väckt massiva reaktioner bland antifascister och antirasister som kommer att protestera på en rad olika platser i centrala Stockholm. Samtidigt som nazisterna samlas i Kungsträdgården kommer Kämpa Sthlm inleda en uppvärmning inför det stundande snöbollskriget. Så här skriver Kämpa Sthlm själva;

”De vill ha en vit värld. Det ska vi ge dem. I ansiktet!

Efter vår stora manifestation som ni hittar här: https://www.facebook.com/events/1456368604376459/ bjuder vi in alla som har lust till ett riktigt snöbollskrig!

Låt snöbollarna regna på Nordiska nasserörelsens parad i Kungsträdgården. En snöstorm mot Sverigedemokraternas stormavdelning.

Dela in er i små team och sprid ut er över hela Kungsan eller city.

En mulad motståndsman: 20 poäng.
Träff på riksledningen: 10 poäng.
Prickad vitskjorta: 5 poäng.
Snöbollar mot skinnbollar: 1 poäng.

Ge Adolf en röd mule den 12 november.

Ps. Bäste bäng som oroas – tagga ner. Det är bara snö. Inget upplopp, bara ett gatlopp.”

 

Nordiska Motståndsrörelsen har i nuläget inte kommenterat snöbollshotet. I skrivande stund har mer än 250 personer aviserat att de tänker kasta snöbollar på nazisterna. Mer info om snöbollskriget finner du här: https://www.facebook.com/events/569548709906738/

 

Maria Andersson
maria.andersson@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons