KULTUR

Mötley Crüe-legenden har fått nog av Trumphögern

Faksimil Twitter

KULTUR  Mötley Crüe-legenden Tommy Lee har fått nog av Donald Trump och den amerikanska högern. För ett par dagar sen delade hårdrocksikonen en hämndlista på saker som bör genomföras när vänstern tar makten över USA.

Tommy Lee är minst sagt less på det hatfyllda kaos som orsakats av Donald Trumps högerpolitik. I en serie utspel på Instagram har han gått till fullständigt frontalangrepp mot Trump-anhängare och högerextremister. För några dagar sedan delade Tommy Lee även en hämndlista på Instagram som har fått Trump-anhängare att gå i taket. Listan är inte bara rolig, den är hysteriskt rolig.

Aktuellt Fokus har tagit sig friheten att försöka översätta vad den gamla hårdrockslegenden delade, iallafall så gott vi bara kan. Vi hoppas att våra kära läsare har överseende med att en del fackord och amerikanska fraser är utbytta till motsvarigheter som blir förståeligt på svenska.

”Ni Trumpeters borde börja be om att vänstern aldrig tar över kontrollen över Vita Huset igen eftersom vi kommer utkräva hämnd för all den här skiten så jävla hårt. Ungdomsmottagningar/abortkliniker i varenda jäkla kvarter. Vi tänker måla Air Force One ”pussy hat”-rosa och flyga över ert kära bibelbälte sex dagar i veckan, kastandes p-piller, kondomer och ateistisk litteratur från cockpiten.

Vi tänker beskatta era megakyrkor så hårt att Joel Olsteen kommer behöva ta ett jobb på ”Chik Fil A” för att betala elräkningen. På tal om ”Chik Fil A”, vi tänker köpa upp varenda en och ge bort dom till alla HBTQ-personer som era sjuka sektledare har torterat med omvandlingsterapi. Ha det så kul med menyn era fördomsfulla jävlar. Testa McPence. Det är kokat, okryddat kycklingbröst som du måste äta i garderoben med din mor.

Vi tänker samla in ALLA era vapen, smälta ner dom till en gargantuansk metallberg med Hillary Clintons ansikte som emblem. ALLA parker ska byta namn till Rosa Parks ASAP. Vi ska ersätta alla sydstatsstatyer med Black Lives Matter-ledare och mexikanska invandrare. Varenda kommunal skola ska ändra namn efter barn som har blivit kidnappade av den här regimen. Och efter vi har rökt ut Vita Huset ska vi måla hela alltet som regnbågen.

Fox News ska tas över och ombildas till en fridstad för flyktingfamiljer. Vi ska göra om Hannity´s kontor till en gigantisk unisextoalett med skötbord och gratis tamponger. Och varenda gång en Trumpster gnäller över en någon av förändringarna, tänker vi skapa ytterligare en öppet homosexuell Disneykaraktär.”

Stöd röd alternativmedia – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till “0720201984” och märk din gåva med “kaffe”! 👍 Betalningsmottagare k.fredriksson.

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se

Upp