INRIKES

NMR kallar Game of Thrones för “Judisk feministpropaganda”

Christer Karlsson - Aktuellt Fokus

EXTREMHÖGERN Är Game of Thrones en  samhällsnedbrytande judisk komplott som syftar till att feminisera svenska män? Frågar du den nazistiska sekten Nordiska Motståndsrörelsen så är det så. Det påstår nazisterna själva på sin egen hemsida.

Det är på hemsidan Nordfront som nazisterna driver tesen att Game of Thrones är en judisk komplott. Komplotten ska enligt NMR främst handla om att förse tittarna med feministpropaganda som är skapat av judarna för att feminisera vita svenska män. Anledningen är för att det finns kvinnor som slåss bättre än män.

“Det mest framträdande politiska budskap som Game of Thrones propagerar för är utan tvekan feminism. Serien kryllar av kvinnor som är bättre slagskämpar än de bästa männen, som tar sin ätts och hela regions oförrätter på betydligt större allvar än de män som styr samt som politiskt utmanövrerar efterblivna chauvinistmän.” står det i artikeln på Nordfront

Ett annat exempel på den påstådda judiska komplotten är att det förekommer sexscener i serien. Enligt NMR är det dekadent.

“Mängder av sexscener, bröst, bögerier, incest, tortyr, anspelningar på nekrofili… Game of Thrones är full av dekadens. Dessa teman återfinns till vis del även i böckerna men är där inte lika framträdande.” skriver NMR.

Att en av hjältarna i Game of Thrones, Daenerys Targaryen, är en kvinna som vill befria världen från slaveri och ondska gör inte saken bättre. I NMR-nazisternas ögon är detta: “Hjärtlös satanisk neokonservativ globalism”.

“Daenerys Targaryen lever till en början på en annan, betydligt brunare, kontinent. Där förråder hon de män hon köpslår med, korsfäster och eldar upp oskyldiga, försöker krossa inhemska kulturer och sociala strukturer samt använder den här världens motsvarighet till kärnvapen – drakar – för att uppnå sina mål.” skriver nazisterna.

Det är inte första gången NMR-nazisterna gör hätska utfall mot tv-serier. För drygt ett år sedan uppmanade NMR-nazister till bojkott av Netflix på grund av “marxistisk propaganda”.

 

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se

To Top