INRIKES

Polisen struntade i larm – kvinna fick sova med mordmisstänkt

800px-swedish_patrol_car_new_livery
ROSENBERGA| En kvinna i Romberga fick ingen polis utskickad till sig efter att ha larmat polisen om att en bekant kommit hem till henne alldeles blodig. Istället fick hon spendera natten ensam med honom i sin lägenhet.

En kvinna i Romberga fick ingen polis utskickad till sig efter att ha larmat polisen om att en bekant kommit hem till henne alldeles blodig. Istället fick hon spendera natten ensam med honom i sin lägenhet.

Mannen ska enligt SVT nyheter ha kommit hem till kvinnan sent på natten alldeles blodig och med uppseendeväckande beteende. När hon frågade vad som var fel fick hon svaret att mannen “berättar det om 50 år”. Det fick kvinnan att låsa in sig själv i ett rum för att ringa polisen.

Polisen kunde dock inte skicka någon bil, trots allvaret i larmet. Kvinnan fick alltså spendera natten med den blodige mannen eftersom han inte ville lämna lägenheten.

– Det är absolut inte bra att polisen inte åker ut när man har lämnat sådana allvarliga uppgifter, uppger åklagare Thomas Bälter Nordeman till SVT.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Klicka för att kommentera

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp