NOTISER

Rädda Sverige och straffa landsförrädarna innan det är för sent!

allardkrönikaKRÖNIKA| Markus Allard är ny krönikör på Aktuellt Fokus. Han är också partiledare för det lokala partiet, Örebropartiet samt aktuell med podcasten Markus och Malcom. I sin första krönika skriver Allard om sveket mot Sveriges befolkning och de som står bakom landsförräderiet.

Vi lever i en tid då vårt Sverige raseras inför våra ögon för var dag som går. Vi läser, hör och upplever hur släktingar och vänner får det sämre. Politikerna bedriver ett rent angreppskrig på det som våra förfäder slet för att bygga upp. Äldreomsorgen, försvaret, skolan och vården. Det har smulats sönder så till den milda grad att vi inte längre förvånas över att människor i vårt land dör i väntrummen på grund av personalbrist. För 20 år sedan var inte ordet kissblöja synonymt med något annat än kiss eller blöjor. Idag relaterar vi det till politik. De som har byggt upp vårt land behandlas som skiten de tvingas sitta i.

Samtidigt höjer politikerna sina löner till direkt hånfulla nivåer. Företagen gör rekordvinster – speciellt dem som politikerna släppt in i våra välfärdssektorer. I gengäld får politikerna sponsorer och trygga högavlönade jobb när de har tröttnat på sina politiska uppdrag. Mainstream-media ägs i de flesta fall av samma människor som orsakat och profiterat på det elände som media egentligen borde avhandla.

Att Sverige raseras samtidigt som politiker och kapitalister vaskar champagne för dina pengar ses om isolerade händelser från varandra. Det är fan i mig ingen i det här jävla landet som påpekat det direkta sambandet mellan raserandet av vårt land och den härskande klassens ökade förmögenhet!

Enligt skatteverket plundras Sverige på 400 miljarder i form av skatteflykt. Då snackar vi inte främst om att grannen hjälpt dig att snickra lite. Här snackar vi om exakt samma företag som beordrar att kissblöjorna ska vägas innan de byts för att man ska kunna krama ut maximalt belopp från svenska skattebetalares pengar. De som inte betalar ett öre i skatt till den svenska statskassan och vars affärsidé handlar om att pina och förnedra de äldre generationer som vigt sina liv för att bygga upp vårt land. Det är dem som placerat sina rekordvinster i kapitalisternas skatteparadis långt bortom Sverige.

Hur kan detta ske utan att en enda av dessa jävlar arresteras, hängs ut offentligt och därefter döms till livstids fängelse för omfattande stöld och landsförräderi?

Hur kommer det sig att jag är den enda partiledaren i det här landet som ens för tanken på tal? Kan det kanske bero på att samma personer som plundrar landet på dess förmögenhet också är de som sponsrar riksdagspartierna, äger de stora media-företagen och helt enkelt besitter den verkligen makten i samhället?

För lets face it, det finns ingen naturlag som hindrar oss från att straffa de här personerna för det de gjort. Man skulle kunna uttrycka sig i termer av att vi skulle ha råd att rädda livet på fler personer inom vården om vi fick in dessa pengar, men även där döljer man vad det handlar om. Människor som dör till följd av välfärdens resursbrist dör eftersom samhällseliten tillåter den enorma skatteflykt de själva begår. Det är inte bara landsförräderi, det är organiserade mord på människor vars enda otur bestod i att de var medborgare i det land där man inte tryckte dit resursplundrarna.

Hindren består av ideologisk karaktär. Politiker kan komma undan med att plocka ut 150 000 i månaden och skylla deras nedskärningspolitik på flyktingar samtidigt som de dealar med samma företag som sätter gamla i kissblöjor och därefter smiter undan skatten.

Att säga det nödvändiga och sunda i en sådan situation kommer av makten enbart uppfattas som både extremt och alldeles för pöbelmässigt. Men så var det inte någon i hovet som påpekade att den nakna kejsaren inte alls hade några nya kläder på sig. Det var en yngling vid vägrenen, möjligtvis från Närke!

Håller du med? Dela texten i sociala medier!

Markus Allard
redaktionen@aktuelltfokus.se

13 kommentarer

13 Comments

 1. Boo

  2015-12-15 den 01:41

  Riktigt bra artikel

 2. Andreas Larsson

  2015-11-20 den 16:11

  Kritiken borde främst riktas mot sossar och miljöpartister. Det är ju dom som sviker sina ideal. Att borgarna vill montera ned välfärdsstaten är ingen nyhet…

 3. Katarina

  2015-11-17 den 18:53

  Bra text av Allard! tycker att det är bra att någon ifrågasätter politikerna och inte bara försvarar deras handlingar. Tack!

 4. Joel

  2015-11-11 den 03:34

  Tack, tack, tack för de orden! Äntligen någon som på riktigt angriper det här ämnet!

 5. Fredrik

  2015-11-09 den 12:18

  Mycket upplyftande text av ynglingen Allard instämmer i varje ord. Dock kan jag inte låta bli att slås av hur mycket hybris han verkar ha när han placerar sig själv i historien som i krönikans avslutande mening…Snacka om att odla personkult känns kanske inte så nytänkande om man vill skapa en kommunism för 2000-talet.

  • Mikaela

   2015-11-11 den 14:30

   Fredrik är du säker på att det är 1 person som bygger personkulter? Är det inte så att personkultur byggs kollektivt där en person blir en symbol för något ett helt kollektiv står för? Dvs, du och jag som håller med om textens innehåll kanske snarare är mer skyldiga till att bygga en personkult kring Allard än vad han själv på egen hand skulle vara?

   Sen att han tycks vara rätt kaxig håller jag med om, men jag tror det är något bra som behövs i dessa tider! Allard rör upp känslor. Jämför med en färglös individ som Sjöstedt och du ser nog vad jag menar.

 6. Student

  2015-11-09 den 00:33

  Rimligt

 7. Axel

  2015-11-08 den 20:06

  Bra skrivet!

 8. Ponne

  2015-11-08 den 18:56

  Detta skriver jag under på, bra skrivet! Från andra sidan lär man väl få höra att \”ja, men annars försvinner jobben utomlands\”, alltid samma skit.

 9. Leffe

  2015-11-08 den 18:49

  Bra skrivet Markus!

  Varje dag önskar jag död åt de jävla vidrena som lät min älskade mor spendera det sista året av sitt liv utan värdighet i djup misär av liggsår, kissblöjor och frusen mat för att de skulle spara lite pengar. Sjuksköterskorna var lika förtvivlade som jag är på grund av den brist på resurser de fick så vi vet vart vreden ska kanaliseras.

  När jag ser en ung kille som du brinna av samma hat som jag så känner jag att det finns hopp för framtiden och att idioterna kommer få ansvara för sina handlingar.

 10. Vårdbiträde

  2015-11-08 den 18:19

  Jag håller med, men är det någon som tänker sluta jiddra och börja trolla? Mycket snack och liten verkstad.

 11. Från norra länsdelen

  2015-11-08 den 18:18

  Högafflar och facklor, mot Stockholm!

 12. Östgöte

  2015-11-08 den 17:51

  Riktigt bra text.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp