INRIKES

SD-sympatisören poserar som hemlös – Bor i Stockholms mest attraktiva överklasskvarter

ekenkrantz33
STOCKHOLM| SD-sympatisören är en av initiativtagarna bakom de högerradikalas utnyttjande av fattiga i Björns Trädgård i Stockholm. Under aktionerna poserar hon som hemlös. Nu kan Aktuellt Fokus avslöja att hon bor i en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar.

Matutdelningarnas syfte är att skapa konflikter mellan fattiga och fattiga samt att öka de etniska konflikterna i samhället. Rent praktiskt skänker de högerradikala mat till fattiga vita svenskar samtidigt som de blockerar och motar bort ickevita svenskar och EU-migranter i samma situation.

Aktionerna har bedrivits i samarbete med den fascistiska organisationen Nordisk Ungdom, organiserade sverigedemokrater och högerradikala personligheter från miljön kring Avpixlat. Volontärarbetare som Aktuellt Fokus har talat med har beskrivit aktionerna som vidriga.

Under aktionerna poserar initiativtagaren Magadela Ekenkrantz som hemlös. Iklädd svart mössa med svensk flagga och texten ”hemlös” inbroderat i pannan är hon på plats i Björns Trädgård för att driva upp de etniska konflikterna i samhället. När Aktuellt Fokus granskar personerna bakom aktionerna framgår det Ekenkrantz är allt annat än hemlös. Faktum är att hon bor på promenadavstånd från Stockholms stadshus.

ekenkrantz24

Värre än Östermalm

Magdalena Ekenkrantz bor i en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar, Kungsholmen. Kungsholmen är inte bara känt för kändisar som Måns Möller och Måns Zelmerlöw, 2014 blev Kungsholmen känt för att vara mer segregerat än den överklasstäta stadsdelen Östermalm. I en intervju med Lokaltidningen Mitti säger forskaren John Östh att Kungsholmen är en plats för de rika.

– Kungsholmen har blivit ett område som i princip enbart består av rika personer sade Jan Östh till Mitti och tillade att det bara är de som har pengar har möjlighet att köpa sig en plats i den eftertraktade stadsdelen.

Stal från hemlösa

Aktuellt Fokus har tidigare kunnat avslöja hur initiativtagarna kring de rassegregerade matutdelningarna har trakasserat ickevita hemlösa och fattiga ute på stan. Bland annat har de publicerat filmklipp i högerradikala hatgrupper där de stoltserar med att de har stulit ägodelar från hemlösa.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

4 kommentarer

4 Comments

 1. Pingback: Dagens befästa fördomar | Sven Tycker

 2. SEIJA

  2016-02-20 den 12:20

  Hejssan….Jag har sett personligen när hon anfalla en romska tiggare,spottat henne och kallat henne tjockis.Jag är gift med man som är finska rome.Den kvinnan följe en gång efter mig i Medborgarplatsen och frågade att varför umgås jag med zigenare….jag svarade att jag är gift med finska rome.

 3. Sthlm

  2016-02-03 den 19:52

  Sett henne. Fatta direkt att det var nått lurt med henne. Snacka om att försöka utnyttja hemlösa mot varandra för sitt eget syfte. Utsatta människor ska spottas på tycker hon om de inte dansar efter hennes pipa, \”vi och \”dem\” tänket efter hudfärg.

  Såg att hon gråtit ut i en SD-tidning och tyckte synd om sig själv. Tror Aktuellt Fokus har gjort ett bra jobb att trampa på flera öma tår hos henne och hennes välfärdssplittrare.

 4. Oliver

  2016-02-01 den 10:51

  Jag tycker hon kunde låta svenska hemlösa bo hemma hos sig.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp