NOTISER

Turkiska poliser tog selfies under bestialiskt mord

kurds
KURDISTAN | Turkiska säkerhetsstyrkor mördade ytterligare en ungdom under attacken mot civila i Şırnakprovinsen igår kväll.

Vittnen berättar att den mördade pojken var Hacı Lokman Birlik. Han ska ha blivit skjuten av säkerhetsstyrkorna. Säkerhetsstyrkorna tog sig sedan fram till Birlik, avrättade honom och hoppade på hans huvud samtidigt som de tog bilder.

Vittnena berättar även att efteråt ska polisen hängt fast den avlidne på sin bil och kört runt i flera kvarter för att sedan dumpa liket i Dicle kvarteret.

Birlaks kropp blev sedan tagen till sjukhuset där säkerhetsstyrkorna väntade. Läkaren Menal Geçer ska ha tagit ut en bår för att ta in kroppen till sjukhuset. Geçer blev misshandlad och arresterad. Geçer sitter fortfarande kvar på polisstationen i Şırnak.

Leyla Birlik, Faysal Sarıyıldız och Aycan İrmez från partiet HDP demonstrerar tillsammans med hundratals lokalbor utanför sjukhuset. De protesterar och väntar på besked om Birliks obduktion för att senare kunna inleda begravningsceremonin.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

2 kommentarer

2 Comments

 1. Björn

  2015-10-05 den 22:44

  Fascistsvin!

  Folk måste vakna! Hur fan kan någon vara för en militärallians via NATO med turkiet?

  Islamistisk regering som stödjer ISIS och ett begynnande folkmord på Kurderna.

  Svenska regeringen och alla andra i etablisemanget som inte låtsas om detta borde minst sagt skämmas… men det är ju inte som att man är förvånad. Dom har fullt upp i att hetsa mot Putin på alla sätt dom kan föreställa sig.

 2. zana

  2015-10-05 den 21:54

  jävla barbarer

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp