Kontakta oss

UTRIKES

Video – Sex polismän turas om att misshandla mannen

Publicerat

den

police
USA| Ännu ett avslöjande om polisvåld i USA och en en brutal misshandel. Den 50-årige mannen misshandlades grovt av de sex polismännen under onsdagseftermiddagen som turas om att slå honom i huvud och på kroppen.

Polisvåldet är utbred i USA. Polismän passar på att misshandla, stampa på liggande och det ofta på försvarslösa medborgare som inte kan försvara sig. Rapporterna om det brutala polisvåldet kommer allt oftare från andra sidan Atlanten.

Polisen i Massachusetts i New Hampshire skulle gripa en man under onsdagseftermiddag som är misstänkt för fortkörning och polisen har jagat mannen i hans bil. Men när mannen stannar och ger upp kunde allt sluta där. Men polismännen ville ha en ett annat avslut på gripandet. När den misstänkte står på knä med händerna i luften för att visa att han ger upp närmar sig de sex polismännen. Den misstänkte, 50-åriga Richard Simone sätter händerna i marken och på väg ner på magen som han attackeras av den första polismannen med ett hårt slag i ansiktet som får mannen att falla till marken. De andra polismännen rusar fram. Mannen ta emot flera slag mot både huvud och kropp av de sex polismännen som turades om att slå och sparka mannen. Polismyndigheten i Massachusetts ska nu utreda gripandet.

Se videon:

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se