Kontakta oss

UTRIKES

Animal Rescue Foundation: ”SD-ledningen lägger locket på om nöjesslakten på lejon”

Publicerat

den

HÖGERN| AktuelltFokus har idag haft kontakt med Jose Calos Depre från International Animal Rescue Foundation World Action India som delgivit oss information om förtroendevalda Sverigedemokraters mindre djurvänliga sida.

SD vill gärna framstå som ett parti som värnar om god djurhållning och djurs rättigheter, men samtidigt så ägnar sig deras politiker åt lejonjakt. Angelo Vukasovic som sitter i styrelsen Sverigedemokraterna Nybro avslöjas som lejondödare.

International Animal Rescue Foundation World Action India har under de senaste dagarna försökt få ett svar ifrån Sverigedemokraternas ledning om hur de ställer sig till det faktum att Angelo Vukasovic bara i år har skjutit tre lejon, en giraff, bufflar m.m.

Förfrågningarna har inte fått något svar från SD men Jose Calos Depre har blivit utsatt för försök till dataintrång.

Depre berättar för AktuelltFokus: ”Saken är inte i sig jakten men att de är lögnare, som döljer saker på sin webbplats. Jag var tvungen att logga ut från deras sajt idag eftersom någon eller något försökte ladda data på min egen dator.”

Frågan är uppenbarligen så känslig för Sverigedemokraterna att de försöker tysta själva International Animal Rescue Foundation World Action India.

En av de svåra frågor Depre ställde var hur en fritidspolitiker i SD har råd med inte bara resa och vistelse i SydAfrika utan även vad det kostar att döda dessa fria vilda djur. Att döda ett lejon ligger på $13,000 till $30,000, en giraffe kostar $17,000.

Jose Calos Depre har flera frågor till Sverigedemokraterna men de väljer att istället för att svara honom så försöker de tysta honom.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se