NOTISER

Dansk polis efter fotografmisshandeln: “Mitt jobb att vara sinnessjuk”

kbhpoliti1KÖPENHAMN| Den danska fotografen uppger att hon har trakasserats av Köpenhamnspolisen när hon har filmat deras myndighetsutövning vid tidigare tillfällen. I samband med att den kvinnliga fotografen filmade polisens arbete i fristaden Christiania kulminerade trakasserierna och utmynnade i misshandel.

Fotografen bryter inte mot några lagar genom att filma. Ej heller hotar hon säkerheten eller gör sig skyldig till brott. Trots det sliter en polisman ned henne på marken, trycker upp henne mot ett staket och tar hennes kamera ifrån henne.

Filmen har upprört mängder med människor från den danska huvudstaden. På sociala medier skriver människor att de är chockerade över att polismän kan bete sig på det sättet ostraffat i en demokrati. Efter att ha misshandlat fotografen släpper polisen plötsligt henne och ge tillbaka hennes ägodelar – kanske eftersom deras beteende hade vittnen och kameralinser riktade mot sig den här gången.

Den kvinnliga fotografen som är nådigt förbannad över den kränkande behandlingen konstaterar högt att den ansvariga polismannen är sinnessjuk. När hon gör det svarar polisen ifråga att det tillhör hans arbete att vara det.

Se klippet nedan

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

3 kommentarer

3 Comments

 1. Kasper

  2015-12-16 den 18:36

  \”Du er fucking sindssyg, mand!\”
  \”Det er mit arbejde.\”
  Hans arbejde er at være sindssyg?

 2. christian

  2015-12-16 den 17:58

  everyday in copenhagen dealing with danish police

 3. Thomas

  2015-12-15 den 18:03

  Psyko !

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp