Kontakta oss

INRIKES

Här får Abbe ”Blattelito” Alsaadi stryk när han besöker förorten

Publicerat

den

Abbe Alsaadi - Faksimil Youtube

HJÄLLBO    De unga männen från Göteborgsförorten Hjällbo kände igen den morddömde influencern Abbe ”Blattelito”. Kort därpå överöstes misshandlades han och blev kissad på. Nu har misshandeln lagts ut på nätet. Aktuellt Fokus varnar för starka bilder.

I juli 2018 dömdes influencern Abbe ”Blattelito” Alsaadi till 18 års fängelse för mord på sin exflickvän. Enligt tingsrätten hade Abbe Alsaadi tagit livet av exflickvännen genom att injicera henne med en dödlig dos av det narkotikaklassade läkemedlet tramadol. Men i slutet av förra året släpptes han efter att hovrätten rev upp domen och dömde honom till 3,5 år för bland annat misshandel. ”Jag ska fortsätta med min sjuka livsstil till vardag och lägga ut allt bara för att det ska svida i era ögon”, skrev den ökända influencern i samband med frisläppandet.

Misshandlades i förorten

Fallet med Abbe Alsaadi har upprör stora delar av befolkningen. I dagarna valde en grupp unga män från Göteborgsförorten Hjällbo att misshandla den morddömde influencern. Enligt uppgifter till Aktuellt Fokus ska männen känt igen Alsaadi när han var ute och gick i stadsdelen. Kort därpå slogs han till marken varpå misshandeln fortsatte. I filmklipp som har lagt ut på nätet skriver gärningsmännen att misshandeln var för den mördade exflickvännen.

Kissade på honom

”Inte en gång till vi ser dig här”, hör man en av gärningsmännen säga i filmklippet. Enligt uppgifter på nätet ska flera av gärningsmännen kissat på Abbe Alsaadi när han låg marken.  Se klippet nedan.

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se