Kontakta oss

KULTUR

Högern kränkt över Kim Kardashians klädval

Publicerat

den

KULTUR| Ibland spelar det ingen roll huruvida man följer det senaste modet eller ej. Det har Kim Kardashian fått erfara efter att blivit attackerad av högern som anklagar henne för att ha burit fel sorts kläder.

I slutet av förra året sågs den amerikanska TV-kändisen Kim Kardashian iklädd en röd tröja med hammaren och skäran på. Kränktheten från höger kom således som ett brev på posten.

Kim fick tag på sin tröja genom sin make, producenten Kayne West, som fick den från Donald Trump när de två träffades. Trump fick den i sin tur från Vladimir Putin, om man ska tro på den förnärmade amerikanska högern som periodvis verkar ha missat det faktum att tröjan säljs helt öppet på internet och dessutom är såpass trendig att den nu är slutsåld.

Den amerikanska modeikonen har tagit en paus från offentligheten för att återhämta sig från ett trauma efter att hon utsatts för ett brutalt rån under ett besök i Paris. Det hindrade däremot inte högersympatisörer från att ösa näthat över Kim Kardashians på grund av hennes klädval under ett privat biobesök med sin familj.

Det positiva i allt högerhat är däremot att Kim Kardashian även har fått en rejäl dos med nätkärlek från socialister och andra antifascister.

 

Text: Redaktionen
Foto: The Shade Room
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons