Kontakta oss

I SAMARBETE MED ETT FÖRETAG

Kryptoapparnas intåg

Publicerat

den

KRYPTO Intresset för kryptovalutor bara växer och växer. Nyligen meddelade Paris SG att klubben kommer betala Lionel Messi i kryptovaluta och nu har även appvärlden fått nya analysverktyg för den snåriga kryptodjungeln.

Kursen steg när Paris SG:s berättade att Lionel Messi kommer få betalt i kryptovaluta. Enligt klubben gör kryptolösningen PSG till en av de mest innovativa varumärkena inom den globala idrotten.

– Det här initiativet positionerar återigen PSG som ett av de mest innovativa och avantgarde varumärkena inom den globala idrotten”, skriver de enligt Reuters.

Nya appmarknad

Med kryptovalutornas växande popularitet har efterfrågan på schyssta analysverktyg ökat. Efterfrågan har nu lett fram till utvecklandet av appar där i princip vem som helst kan få marknadsanalyser.

Appen 1k daily ger till exempel omfattande marknadsanalys vilket ger handlarna möjligheten att fatta smartare och snabbare beslut. Appen bygger bland annat på inhämtning av historisk prisinformation, tekniska indikatorer och nuvarande marknadsförhållanden. Det kanske låter avancerat men appen är så enkel att vem som helst reder ut den.

För inte allt så länge sen gick även jätte företaget PayPal ut med att företaget ger sig in i kryptobranschen. Vilket ledde till positiva valutareaktioner och ökat börsvärde för PayPal.

Vad är Paypal och hur fungerar det?

Genom Paypal kan du säkert genomföra betalningar online utan att riskera dina kortuppgifter och bli bedragen på pengar. Paypal är ett världskänt företag som erbjuder smarta betalningslösningar för miljontals användare världen över. Med denna plattform kan du ta emot och skicka Bitcoin till låga avgifter utan att riskera dina kortuppgifter tack vare deras avancerade programvara. Detta tillvägagångssätt underlättar kanske inte handeln med kryptovalutor men det underlättar för vänner att dela kryptovalutor med varandra.

Paypal passar väldigt bra för enstaka insättningar medans banköverföringar är billigare för regelbundna köp men samtidigt inte lika smidigt som med Paypal.

Avgifter kopplade till Paypal när du köper Bitcoin

 När du köper Bitcoin med Paypal kommer du behöva betala en del avgifter. Däremot tar inte Paypal betalt för några avgifter utan det är börsmäklaren som tar ut en avgift när du använder dig av Paypal för att köpa Bitcoin på deras plattform. Därför bör du titta på vilka avgifter som mäklaren tar betalt för och hur stora dessa är, innan du väljer att köpa Bitcoin. Det är främst när du tar emot betalningar som Paypal tar en avgift, däremot kostar det inget att föra över pengar från Paypal till ditt bankkonto.

Fler mångmiljardärer investerar i kryptovalutor

Förutom jätte bolaget PayPal har även flera av världens mest inflytelserika valutaspekulerare ökat sitt intresse för Bitcoin, En av dessa även multimiljardären George Soros.

Mångmiljardären George Soros har byggt upp stora delar av sin förmögenhet genom att spekulera i olika traditionella valutor. 1990 bidrog Soros valutaspekulation till att den svenska kronan störtdök efter att räntan steg med hela 500 procent. GSFM ansåg att kronan var övervärderad och spekulerade emot den. Regeringen och Riksbanken försökte först försvara kronans värde genom att höja räntan, först till 75 procent och sedan till den helt osannolika rekordnivån på 500 procent. Resultatet blev finanskris för Sverige och mångmiljarder i vinst för George Soros Fund Management.
I juni meddelade miljardimperiet Point72 Asset Management att Point72 skulle börja investera i Bitcoin. Beslutet annonserades ut till hedgefondens investerare att man tänkte börja utforska och investera i kryptomarknaden. Beslutet kom efter att en av Point72:s rivaler investerat betydande summor i kryptomarknaden. “We are exploring opportunities around blockchain technology and its transformative and disruptive capabilities,”, skrev Point72 i ett brev till hedgefondens investerare. Rapporterade Bloomberg.

Av allt att döma hakar allt fler och fler miljardimperier på kryptotrenden och fler lär det bli. Åtminstone om man får tro marknadsexperterna och de senaste analysverktygen för kryptomarknaden. Via appar som Bitcoin prime kan i princip vem som helst analysera och handla med kryptovalutor.

Fortsätt läsa
Annons