Kontakta oss

INRIKES

Bitter sverigedemokrat slängde ut TV:n efter Åkessons medverkan i Skavlan

Publicerat

den

abandoned_tv

INRIKES | Aktuellt Fokus har tidigare rapporterat om hysteriska högerreaktioner efter Jimmie Åkessons medverkan i underhållningsprogrammet Skavlan. Hysterin har nu nått nya höjder – en sverigedemokrat blev så bitter att han slängde ut sin TV.

Som Aktuellt Fokus tidigare har rapporterat om råder det hysteri inom högern efter SD-ledaren, Jimmie Åkessons framträdande i TV-programmet Skavlan. Anledningen är för att man anser att SD-ledaren fick orättvisa frågor. Reaktionerna har bland annat inneburit organiserade nätdrev där människor i SD-miljön uppmanat varandra till att massanmäla Skavlan till granskningsnämnden och säga upp sin TV-licens. Man har även uppmanat SD-sympatisörer att vallfärda till Skavlans officiella Facebook-sida och SVT:s hemsida. Vilket har resulterat i bland annat mordhot, kränkningar och näthat mot den populära programledaren, Fredrik Skavlan.
En person som blev extra knäckt över att en av Sveriges bäst betalda makthavare fick tuffa frågor är en 48-årig sverigedemokrat från Trollhättan. Högermannen som är mångårig sympatisör till SD blev enligt egen utsago så pass arg att han slängde ut sin TV. Den 48-åriga mannen som är företagare skrev inlägget i Facebook-gruppen ”Sverigedemokratiskt forum som är öppet för alla!”. En sluten diskussionsgrupp för SD-politiker och sverigedemokratiska gräsrötter i och utanför partiet. Han är även med i andra högerorienterade och nationalistiska sidor på Facebook. Däribland slutna så kallade ”antitiggare”-grupper som kartlägger nyanlända romer.

Från den slutna SD-gruppen "Sverigedemokratiskt forum som är öppet för alla!" med över 6000 medlemmar.

Från den slutna SD-gruppen ”Sverigedemokratiskt forum som är öppet för alla!” med över 6000 medlemmar.

Aktuellt Fokus har försökt nå den bittra högermannen utan resultat.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se