Kontakta oss

INRIKES

Högern försvarar Anders Borgs blottning: ”bevisar att du är normal”

Publicerat

den

Foto: Mats Holmström

HÖGERN    Anders Borgs fylleskandal är ett faktum. Enligt uppgift ska den före detta finansministern blottat sig, skrikit hora och slampa till kvinnor samtidigt som han ska ha tagit andra män mellan benen för att jämföra penisstorlek.

Redan före Anders Borg erkände de brottsliga handlingarna offentligt hade användarna på Flashback avslöjat det hela, vilket antagligen ledde till att han gick ut och erkände i en offentlig statusuppdatering på Facebook. Där skyller Anders Borg de brottsliga handlingarna på att han varit under press den senaste tiden.

”Jag var på fest i helgen och drabbades av en blackout. Jag dricker inte mer än de flesta men har varit under hård press de senaste månaderna och det måste ha tagit ut sin rätt”.

Efter skandalen blivit känd har hundratusentals människor skrattat och diskuterat det hela på sociala medier. När Aktuellt Fokus granskar den etablerade borgerlighetens reaktioner råder det inget tvivel om saken – de gör allt för att ursäkta beteendet. Bland de ursäktande kommentarerna skriver många att Anders Borgs agerande har varit fullt normalt. Följande kommentarer är hämtade från Anders Borgs kommentarsfält.

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se