NOTISER

EXTRA! Sabotage mot Ship to Gaza

ekisshittogaza
ISRAEL| En okänd dykare ska ha skurit i sönder propelleraxeln till båten Juliano som ingår i Ship to Gazas så kallade frihetsflottilj, det meddelade den kända författaren och samhällsdebattören Kajsa Ekis Ekman för drygt 11 timmar sedan.

Enligt Kajsa Ekis Ekman ska båten ha börjat ta in vatten då de påbörjade resan över medelhavet. Som tur var ska läckan ha upptäckts relativt fort vilket innebar att man hann ta sig tillbaka till säkerhet

Så här skriver Kajsa Ekis Ekman på sin Facebooksida.

”SABOTAGE!!!!! En av batarna i ship to Gaza har saboterats. Baten Juliano forstordes av okand dykare som hade sonder propelleraxeln. Nar de akte ut borjade baten ta in vatten. Rena turen att de hann tillbaka och ingen skadades. Under tiden har Netanyahu gjort uttalanden om att detta ar en terrorflotilja som ska stoppas med alla medel. Israel forsoker ocksa frysa vara bankkonton. Jag undrar, vilka atgarder vidtar Sverige om nagon forsoker hindra en svenskflaggad bat fran att na ett land som Sverige erkant?

Hoppas alla som laser detta kan satta press pa Sverige. Solpaneler o medicin ar inte terror!!
Ps, vi mar bra, aker runt pa ett overraskande tomt medelhav, tre dagar nu och har knappt sett en bat.”

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

3 kommentarer

3 Comments

 1. Daniel

  2015-06-25 den 12:33

  Tom: Israel har på ett metodiskt sätt saboterat och förstört StGs aktioner – från massakern och kidnappningen på internationellt vatten 2010, via sabotaget i Atens hamn sommaren 2011, till sprängningen av Gazas ark i Gaza förra året. Att Israel och Mossad inte skyr några medel – inklusive mord – för att förhindra den illegala blockaden av Gaza är inte någon hemlighet, utan allmänt känt. Fråga Nethanyahu. Det finns inget att \”bevisa\”.

 2. Tom

  2015-06-24 den 01:15

  Det där hände 2011 och kunde inte bevisas då heller. Har samma båt blivit \”saboterad\” igen 2015 eller är det bara ett desperat försök att få uppmärksamhet?

 3. Maria Svärd

  2015-06-23 den 22:26

  Vad hade du väntat Ekis Ekman?.hoppet lär vara det sista som överger människor som vill överleva. Varför denna Branding av Palestina sen Broderskaparnas privatrelugiösa övertygelse lade sig i SAP\’s polittik. Men Maria svärd är trots detta och förblir sosse o ska som fänrik stål inte släppa nån j-L över bron till den enda fungerande demokratin i MÖ.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp