Kontakta oss

NOTISER

Fallolyckor och skallskador – Tre arbetare skadade på jobbet idag

Publicerat

den

1133831_1200_675

OTRYGGA SVERIGE
| Under torsdagen så skadade sig tre arbetare på jobbet. Klockan halv sju åkte polisen och ambulans till ett bageri på Höganäsvägen i Höganäs där en anställd fått en maskindel i huvudet. Den anställde, en kvinna i 35-årsåldern får en sårskada i huvudet och förs till sjukhus med ambulans. Polisen kommer att utreda olyckan som arbetsplatsolycka.

Larm inkom gällande en arbetsplatsolycka i Masugnsbyn i Kiruna klockan halv ett. I samband med ett vägarbete skulle en lastbilschaufför tippa av sten. Avlastningen av sten gick långsamt varpå det blev en ojämn viktfördelning och lastbilen välte, till vänster. Chauffören uppgav smärta i vänster axel och vänster ben. Han uppsökte Kiruna sjukhus för att röntga sina skador. Anmälan om arbetsplatsolycka upprättad av polispatrullen som var på platsen och lastbilen är bärgad.

En arbetsplatsolycka inträffade klockan halv tre på Elmia i Jönköping. Olyckan skedde i samband med fönsterputsning. En man ramlade ner ca 4 meter och kördes med ambulans till sjukhus för vård. Hans skador är i nuläget oklara. Olyckan kommer att utredas av polisen.

Källa: polisen

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se