Kontakta oss

INRIKES

Förbundet Allt Åt Alla vs Bemanningsgalan 2015

Publicerat

den

8marsaaa

STOCKHOLM | Förbundet Allt Åt Alla i Stockholm planerar en aktion under bemanningsföretagens så kallade Bemanningsgala 2015. Förbundet uppmanar nu alla som är trötta på att vara stand-by på jobbet att hänga med och köa.

Så här skriver förbundet Allt Åt Alla om den planerade aktionen

Kan du vara stand-by måndag 18/5?

Vi är många som köar för jobb på varsitt håll. Hemma vid våra mobiltelefoner, på ”stand-by” i väntan på att företagen ska ringa. På arbetsförmedlingen, i något slags meningslöst åtgärdsprogram eller gratisarbete för att hålla oss sysselsatta. Vi är många som står i den långa kön, ständigt redo att rycka in vid minsta behov från företagen.

Den 18e maj träffas några som verkligen satt i system att hålla oss ”stående i kön” utan någon som helst trygghet, nämligen bemanningsföretagen, på Clarion Hotel Sign för att fira sig själva under den årliga Bemanningsgalan. Under kvällen delar de ut priser till varandra, minglar med väl valda folkvalda och har det i allmänhet riktigt gött!

I samband med det bjuder vi in alla som vill att komma och köa utanför Clarion med oss! För vi har ju ändå varann. Så varför göra det en och en, när vi kan köa gemensamt? Varför konkurrera med varandra när vi kan gå ihop?

Kom och stå i stand-by kö tillsammans med oss medan chefer och politiker samlas för att festa upp vinsten från vårt gemensamma arbete! Kom och visa hur härligt du tycker det är att ständigt stå till företagens förfogande utan att få ett skit tillbaks, som en sorts arbetsmarknadens kvart i två ragg. Vi garanterar fullständigt värdelös stämning. Torrt bröd, otack och en liten skvätt brännvin istället för lön, precis som på den gamla onda tiden (den är ju snart här igen).

Medtag CV och ett flexibelt humör.

Kamratliga hälsningar, kommunisterna i förbundet Allt åt alla

 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se