Kontakta oss

KULTUR

Här säger Jimmie Åkesson sanningen om Sverigedemokraterna: ”SD är rasister”

Publicerat

den

HUMOR En ny satirfilm föreställande Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson har släppts på Youtube. I klippet släpper ”SD-ledaren” politikermasken och berätta sanningen om Sverigedemokraterna.

I satirklippet erkänner ”Jimmie Åkesson” till exempel att Sverigedemokraternas politik vilar på en rasistisk grund och att partiet är direkt fientligt mot den svenska arbetarklassen. Som exempel sågar ”Jimmie Åkesson” sitt eget propagandasnack om trygghet.

– Allt vårt prat om trygghet är skitsnack, vi vill istället försämra anställningsvillkor och trygghet på jobben. Att ni som röstar på oss ännu inte sett igenom detta är för mig helt otroligt.

När det gäller de strukturella problemen i samhället har SD inga svar. I klippet förklarar den fiktiva SD-ledaren varför – SD älskar helt enkelt det rådande systemet och har inte ambitionen att göra något åt systemproblemen.

– Inte nog med att vår politik bygger på en rasistisk grund, så älskar vi också det rådande kapitalistiska systemet. Det system som är grunden för de problem vi ser idag i vårt land, säger ”Jimmie Åkesson” i klippet.

Se klippet nedan.

https://youtu.be/fjtwy9qJ-a0

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se