Kontakta oss

INRIKES

Hitlerhyllande SD-politiker vill döda muslimer och dansa på deras lik!

Publicerat

den

NORRKÖPING| Det är via Disqus, ett inloggningssystem man använder för att kunna kommentera på bland annat nättidningar och bloggar, som Tomas Gezici, styrelseledamot i Sverigedemokraterna i Norrköping och aktiv som ersättare i miljö- och hälsoskyddsnämnden, har gjort inläggen. De gjordes för tre år sedan och är kopplade till den extremistkopplade nättidningen Fria Tider.

När Fria Tiders kommentarsfält var i bruk var Tomas Gezici en flitig skribent. Vid upprepade tillfällen har politikern skrivit kommentarer om muslimer. I vissa inlägg uppmanar han även till mord.

Vill döda muslimer och dansa på deras lik

Thomas Gezici har gjort flera inlägg men Norrköpings Tidningar som gjorde avslöjandet har endast publicerat tre av dem. I ett av inläggen som är skrivet på engelska skriver politikern att alla muslimer borde dödas eller på annat sätt utrotas från planeten och att den ”enda vägen att stoppa denna cancer är att blåsa ut deras hjärnor och dansa på deras lik”.

I ytterligare en kommentar skriver han ”Moder jord som håller invånarantalet nere. Tack Hitler, Milosevic och de andra Goa Männen”.

Tomas Gezici framför även djupt homofientliga åsikter i det extremistkopplade kommentarsfältet. Trots att SD påstår sig vara ett HBTQ-vänligt parti kallar SD-politikern homosexuella för ”Äckliga töntar”. Han fortsätter: ”Det har inte varit ok senaste 10 000 åren och kommer inte bli snart heller!!”.

Tomas Gezici nekar inte till att han skrivit inläggen. Istället bekräftar han för Norrköpings Tidningar att det är han som har skrivit inläggen.
Tomas Gezici valdes in i bygg- och miljöskyddsnämnden efter förra valet och är aktiv i partiets lokalavdelning i Norrköping, bland annat sitter han som styrelseledamot i den lokala SD-föreningen. Från januari till september förra året var han nämndeman vid Norrköpings tingsrätt.

Efter NT:s avslöjande har SD-politikern tagit en ”time out”.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se