Kontakta oss

INRIKES

Ingrid Carlqvist försvarar Milos Yiannopoulos pedofiluttalanden!

Publicerat

den

HÖGERN| Alternativhögerns affischnamn Milo Yiannopoulos har fått ta emot mängder med kritik efter att ha försvarat pedofili. Kritiken har bland annat inneburit att Milo tvingats lämna sin plats på Breitbart och gått miste om ett miljonkontrakt på en kommande bok. Även om stora delar av den konservativa högern fördömer honom har nationalister och delar av alternativhögern gått ut och försvarat Milo Yiannopoulos.

Bland försvararna återfinns bland annat Infowars Paul Joseph Watson och den svenska högernationalisten Ingrid Carlqvist. På Twitter har Ingrid Carlqvist bland annat länkat ut en Youtubefilm som består av ett 45 minuter långt försvarstal till Milos fördel.

Ingrid Carlqvist har sedan tidigare råkat ut för kontroverser när det gäller pedofilfrågan. Carlqvist har bland annat hävdat att sexuellt utsatta barn inte lider av sexuella övergrepp, istället är det omgivningens reaktioner som leder till trauman för barnen.

”Medan övergreppen pågår blir barnen sällan rädda eller panikslagna utan mest konfunderade. De förstår (av begripliga skäl) inte riktigt vad sex är, men eftersom det är sällsynt att förövarna plågar och skadar barnen, kan de uppleva det hela som skönt men konstigt.”
/Ingrid Carlqvist

Stöd röd media – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till: 0720201984! ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

 

Maria Johansson
maria.johansson@aktuelltfokus.se