Kontakta oss

NOTISER

Inte lätt när det är svårt för Hanif Bali

Publicerat

den

hanifBali
HÖGERETABLISSEMANGET | Det här med politik är svårt. Vem är vän och vem är fiende är ett ständigt dilemma. Åtminstone för den Moderata riksdagsmannen Hanif Bali som går till hårt angrepp på Miljöpartiet på sin Facebook-sida. Anledning? För att MP ska ha lämnat ett samarbete i en av Stockholms stads kranskommuner, Sundbyberg. Hanif Balis härska angrepp var riktat till bostadsministern Mehmet Kaplan och Gustav Fridolin för att inte vilja bygga bostäder med hänvisning till att partiet ska ha lämnat samarbetet i Sundbyberg.

Bali skriver: ”Så styret i Sundbyberg spricker för att de gröna inte vill bygga i Kymlinge. Kymlinge ligger i den absoluta mittpunkten mellan Mehmet Kaplan och Gustav Fridolins hem. Mer talande bild för svensk politik finns inte, vi har världsrekord i uppehållstillstånd, samtidigt som vi har världsrekord i bostadskö, samtidigt som ingen vill bygga.”

Har Hanif Bali ingen koll?
Det hela får en komisk vändning när det visar sig vara hans egna alliansvänner i Centerpartiet som lämnat samarbetet och inte Miljöpartiet. Centerpartiet beslutade att lämna det politiska styret med Socialdemokraterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet. Istället gick Centerpartiet ihop med Moderaterna och Miljöpartiet i kommunen. Det är inte lätt när det är svårt.

För övrigt bor Mehmet Kaplan i Stockholms kommun och inte Sundbyberg.

12177999_10153719911717433_1253545005_n

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons