UTRIKES

Maktkamp inom högerpartiet UKIP – favorit att ta över partiet grovt misshandlad

HÖGERN| Maktkampen inom högernationalistiska partiet UKIP är i full gång. Ett vilt slagsmål uppstod idag mellan partiets EU-parlamentariker. Favoriten att ta över UKIP efter den skandalomsusade partiledaren Nigel Farage misshandlades grovt.

Favoriten att ta över det brittiska nationalistpartiet UKIP, Steven Woolfe, har förts till sjukhus och befinner sig i ett ”allvarligt tillstånd” efter ett bråk med kollegor i EU-parlamentet, uppger flera medier. Vilken typ av konflikt det handlade om eller vilka skador Woolfe har fått är oklart. Enligt källor till The Telegraph och Sky News blev Woolf slagen av en av kollegorna och har drabbats av en hjärnblödning.

– Jag är djupt ångerfull över att Steven Woolfe i morse kollapsade och fick föras till sjukhus efter ett bråk på ett möte mellan UKIP:s EU-parlamentariker. Hans tillstånd är allvarligt, säger den tidigare Ukip-ledaren Nigel Farage enligt BBC.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

1 kommentar

1 kommentar

  1. peter

    2016-10-07 den 03:47

    Nu är han en martyr och UKIP vinner valet , sedan kan han med sin makt börja ta ut hämnd mot hela liberala vänstern för misshandeln !

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp