Kontakta oss

KONSUMTION KUNGÖRELSE

Många spelar på Eurovision

Publicerat

den

Spelmarknaden blomstrar som aldrig förr, vilket föga förvånande har lett till att folk kan betta på annat än traditionell sport. Ett stort event många spelar på idag är den stora musiktävlingen Eurovision Song Contest, en tillställning miljontals människor följer och älskar.

 

Den stora finalen äger rum i Tel Aviv den 18:e maj där vi kommer att få se årets största begåvningar i schlager göra upp om den åtråvärda segern. Runtom i världen kommer folk att följa tv-sändningen noggrant och många kommer även att göra sin eurovision betting och spela på landet de tror har bäst odds att vinna.

De favorittippade länderna

Roligt för oss svenskar är att Sveriges bidrag “Too Late For Love”, som framförs av John Lundvik, är en av de största favoriterna att vinna Eurovision. Låten de flesta spelbolagen håller som vinnare är Nederländernas bidrag “Arcade” med Duncan Laurence.

Utöver de två nationerna finner vi flera andra länder som tycks ha goda chanser att vinna den prestigefyllda tävlingen: Frankrike, Ryssland, Azerbadjan, Schweiz och Malta är alla högt ansedda inför den stora finalen.

Tidigare vinnare

1956 hölls den allra första upplagan av Eurovision, i värdlandet Schweiz, som även blev det vinnande landet. Året efter gick segern till Nederländerna som idag har fyra vinster. Det land som besitter flest vinster i Eurovision är Irland som mäktat med hela sju segrar, senast 1996. På en andra plats bland de nationer med flest segrar hittar vi inga mindre än Sverige där den senaste kom 2015 med Måns Zelmerlövs hit “Heroes”.

Under konserten Congratulations: 50 Years of the Eurovision Song Contest 2005 fick den svenska supergruppen ABBA ett fint pris; deras tidigare vinnande låt “Waterloo” utsågs till den mest populära låten i tävlingens historia.

Sveriges bidrag 2019

John Lundvik, som är född i London och uppvuxen i Växjö, står för Sveriges bidrag till årets Eurovision. Han tog Melodifestivalen med storm när han levererade vad folk anser vara en klockren poplåt. Koreografin på scenen må ha varit mindre explosiv än tidigare framträdanden vi sett, men låten och Lundviks aura får igång publiken som få andra. Det svenska folket står bakom honom och det råder inga tvivel om att stor spänning väntar oss under det stora avgörandet den 18:e maj.

Spela tryggt och säkert

Om du ska betta på årets Eurovision, gör du rätt i att spela tryggt och säkert. Det finns spelbolag som inte kräver person-och kontouppgifter, utan istället gör det möjligt för dig att spela via din e-legitimation. Ett tillvägagångssätt många spelare föredrar. Du kan också passa på att se vilket spelbolag som erbjuder högst odds på Eurovision, det finns sajter på nätet som jämför deras odds och bonusar.

Håller du tummar och tår för att Sverige vinner Eurovision Song Contest 2019?

Fortsätt läsa
Annons