Kontakta oss

INRIKES

Nationalistisk seriepedofil åtalas för flera bestialiska barnvåldtäkter

Publicerat

den

Alexander Andersson

NATIONELLA RÖRELSEN Låste in, våldtog och sprutade sperma i ansiktet på småflickor. Nationalistledare från Västra Götaland åtalas för flera grova sexbrott mot barn. Yngsta offret bara fyra år.

Det var efter två bestialiska barnvåldtäkter i Arboga som polisen började ana att 21-åriga Alexander Andersson är en seriepedofil. Alexander Anderssons modus operandi gick ut på att locka till sig barn på Snapchat och sedan utsätta dem för sexuella övergrepp. Enligt åtalet var det yngsta offret bara fyra år.

Skärmdump från stämningsansökan

Kammaråklagare Anna Elmlöv som har drivit fallet anser att Alexander Anderssons brottslighet rör sig om systematiskt utnyttjande av barn. När Aktuellt Fokus går igenom det långa åtalet råder det ingen tvekan, polisens misstankar var rätt, den 21-åriga nationalisten och ledande högeraktivisten är en seriepedofil.

Greps efter barnvåldtäkter i Arboga

Den 21-åriga seriepedofilens jakt på barn tog slut efter att han våldtog två unga flickor i Arboga förra sommaren. Alexander Andersson hade då låst in två flickor på 14 och 13 år och tvingat dem till samlag genom att hota dem med våld. Övergreppen ska ha pågått i flera timmar. ”Han har därefter onanerat framför målsägandena och ejakulerat i deras ansikten.”, står det i åtalet.

Efter våldtäkterna och övergreppen ska Andersson även hotat att döda flickorna om de berättade vad som hänt. För det åtalas han även för övergrepp i rättssak.

På ett av rummen våldtogs flickorna upprepade gånger

Våldtog i Eskilstuna

Drygt ett år innan våldtäkterna i Arboga hade Andersson utsatt en ytterligare en flicka för flera sexuella övergrepp. Flickan som var 12-år vid tillfället våldtogs en hel natt och dagen efter fortsatte Andersson övergreppen genom att tvinga flickan till att slicka på hans penis och ejakulera i hennes ansikte.

Utnyttjade fyraåring

Den 1 januari 2022 började Alexander Andersson året med att utnyttja en 12-årig flicka över nätet. Efter att ha fått flickan att visa sin kropp onanerade han framför kameran. Enligt åtalet ska övergreppen fortsatt i nästan ett halvår. På Alexander Anderssons initiativ övertygade han den 12-åriga flickan att filma sina avklädda småsyskon på 8 och 4 år.

Alexander Andersson åtalas för sexbrott mot totalt 15 barn, varav flera våldtäkter. Han åtalas även för grovt barnpornografibrott. I hans dator och telefon har polisen hittat närmare 1600 barnporrbilder och 196 filmer, varav 269 bilder och 150 filmer med en total speltid om cirka 11 timmar och 18 minuter är att anse som särskilt hänsynslöst övergreppsmaterial.

Ledande nationell högeraktivist

Alexander Andersson

Alexander Andersson är uttalad nationalist och en av de mest tongivande nationella högeraktivisterna i Västra Götaland. Trots sin unga ålder har han deltagit på en rad nationalistiska arrangemang de senaste åren, däribland NMR:s 1 maj demonstration i Kungälv 2019. På nätet har Alexander varit väldigt aktiv i NMR:s fristående kanal på Telegram.

När Aktuellt Fokus granskar Alexander Anderssons politiska aktivism framgår det bland annat att han har kopplingar till den nynazistiska uthängningssidan Avmaskerat och till den reporter på Exakt24 som låg bakom högerpedofilen Paludans koranbränning utanför turkiska ambassaden.

I Göteborg beskrivs han som en av de ledande personerna bakom skinheadgänget Svea Skins. Ett gäng vars huvudsakliga sysselsättning har bestått av spontana gatuöverfall på främst invandrare men som också misstänks ha angripit hemmen till politiska motståndare. De politiska angreppen mot människors hem har oftast skett efter att människor har blivit uthängda på Avmaskerat.

 

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se