Kontakta oss

I SAMARBETE MED ETT FÖRETAG

Otrolig vecka inom kryptovärlden

Publicerat

den

Vilken vecka för kryptoentusiaster! Den goda nyheten, och den är verkligen god, är att två av Bitcoins börshandlade fonder, ProShares Bitcoin Strategy Fund och Valkyrie Bitcoin Strategy Fund, inledde handeln den här veckan. All uppmärksam och spänning skickade upp Bitcoin med raketfart till de bästa siffrorna på ett halvår, efter den brutala nedgången på 53 procent.

Låt oss ta ett steg tillbaka och titta i backspegeln och minnas Bitcoins berg- och dalbana. Det tog flera år innan Bitcoin återhämtade sig helt från sin första bubbla sprack. Men den här gången är världens mest värdefulla kryptovaluta tillbaka till ett nytt rekord efter bara några månader. Det finns en del argument för att Bitcoin skulle kunna ses som en slags försäkring mot inflation eller en ”risk på” tillgång, men ingen av dessa är tillfredsställande nog enligt kryptoexperterna. Trender i Bitcoin-priset har fortfarande liten tillförlitlig koppling till andra kritiska variabler i ekonomin, och mycket mer att göra med vågor av sentiment när människor försöker räkna ut den ultimata rollen i ekonomin.

Det numera stora intresset kan dala temporärt på grund av trender inom den digitala världen. Men då digitaliseringen i samhället ökar för varje år så kommer även intresset öka från investerarna och slutligen även småspararna. För de som investera i kryptovalutor och få snabb avkastning så finns det hjälpmedel. Appen 1k Profit ger till exempel omfattande marknadsanalyser vilket ger handlarna möjligheten att fatta smartare och snabbare beslut. Appen bygger bland annat på inhämtning av historisk prisinformation, tekniska indikatorer och nuvarande marknadsförhållanden. Det kanske låter avancerat men appen är så enkel att vem som kan klara av att använda den.

Bitcoin-handel är på toppen av det hela. Här är några råd om du inte kan så mycket om kryptovärlden. Bitcoin är världens mest kända digitala valuta som någonsin har skapats. Bitcoin har därmed en särställning eftersom den har det högsta värdet av alla digitala kryptovalutor. Men det finns också andra digitala valutor, som exempelvis Zcash, Ethereum och många fler. Bitcoin bygger på blockkedjekomponenten, där varje transaktion registreras offentligt för att garantera total öppenhet. Med hjälp av appen 1k Daily Profit kan även spara och investera i dessa kryptovalutor som kostar betydligt mindre än Bitcoin men som ändå kan ge god avkastning på sikt. Det spelar ingen roll hur mycket tidigare erfarenhet du har av att handla på marknaderna, du kommer fortfarande att kunna använda programvaran 1k daily profit. Handlare av alla tänkbara färdighets nivåer kommer med stor enkelhet att kunna hitta alla betydelsefulla och högst fördelaktiga funktioner som erbjuds i denna utmärkta och alldeles ban brytande app.

Slutligen. Med alla goda nyheter en dålig nyhet. Den dåliga nyheten är att CryptoEats, det ”kryptobaserade UberEats-alternativet” har försvunnit efter lanseringstoken. Vilket har skapat besvikelse i somliga kretsar men som gagnar de seriösa buden i långa loppet.

Den dåliga nyheten må ha skapat viss form av besvikelse men det har knappast märkts av. Kursen för Bitcoin är fortfarande väldigt väldigt stark. Enligt alla oberoende Bitcoin bedömare och valuta experter kommer värdet fortsätta stiga.

Fortsätt läsa
Annons