Kontakta oss

INRIKES

SD-politikerns sjuka konspirationsteori: ”Mordet på Kim Wall är fejk”

Publicerat

den

INRIKES SD-politikern Anette Sarkany har tidigare påstått att terrorattentatet på Drottninggatan aldrig hänt på riktigt. Nu kan vi dessutom avslöja att politikern även sprider tunga konspirationsteorier om mordet på journalisten Kim Wall.

Mordet på Kim Wall i överklassmannen Peter Madsens u-båt har blivit en världsnyhet. Polisen har varit förtegen under utredningen och nyligen väcktes mordåtal mot Peter Madsen. Som bevisning har åklagaren åberopat att Kim Walls kroppsdelar hade sänkts till botten med hjälp av metallrör, i ett försök att försvåra att kroppen hittades. Samma typ av metallrör som användes för att sänka kroppsdelarna har även hittats i Peter Madsens verkstad.

U-båten Kim Wall mördades i – Foto: Wikicommons

Enligt danska rättsläkare ska Kim Walls kropp även tillfogats sticksår medans hon levde. Blodspår från Wall finns även ombord på u-båten som Peter Madsen sänkte i Öresund efter att han mördat journalisten.

Trots omfattande teknisk bevisning har Sverigedemokraten Anette Sarkany offentligt förnekat mordet på Kim Wall.

Den 22 januari tidigare i år postade SD-politikern en youtube-film vars budskap är att Peter Madsens mord egentligen är så kallad ”fake news”. Som kommentar till filmen skriver sverigedemokraten: ”Se igenom deras lögner…”

Aktuellt Fokus har försökt att nå Anette Sarkany för en kommentar.

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons