Kontakta oss

NOTISER

SD-väljare kallar partiets politiker för rövslickare efter kramkalas med Bert Karlsson

Publicerat

den

sdgbg4
GÖTEBORG
Efter att SD-Göteborg publicerade ett idolporträtt på Facebook där partiets toppolitiker i länet kramas med resursplundraren Bert Karlsson har partiets egna väljare sett rött. I kommentarsfältet har flera SD-väljare gått till attack mot partiet.

Den 10 mars publicerade SD Göteborg en bild på partiets Facebooksida där partitoppar kramades med den kände flyktingprofitören Bert Karlsson. Bilden togs i samband med att SD-politikerna hade haft ett studiebesök på en av Bert Karlssons asylboenden.

sdgbg1

Efter att bilden publicerades utbröt en hagelstorm av kritik mot partiet från SD:s egna väljare. Flera SD-sympatisörer gick till hårt angrepp mot SD-politikerna och anklagade dem för dubbelmoral. Väljarna går även så långt så att de kallar SD-politikerna för rövslickare.

sdgbg3

Några av de upprörda kommentarerna från kommentarsfältet.

Sverigedemokraterna som är starka anhängare av vinster i välfärden och privatiseringar försvarar studiebesöket och idolporträttet där SD-politikerna kramas med en av Sveriges värsta resursplundrare. Partiet ställer sig oförstående till kritiken från de egna väljarna.

Den 4 oktober förra året publicerade Aktuellt Fokus ledaren, Sverigedemokraterna är Bert Karlssons bästa vän. Läs den här.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus