Kontakta oss

INRIKES

Toppolitiker i Centerpartiet sökte sexkontakt med barn

Publicerat

den

Petter Westlund- faksimil youtube

INRIKES Pedofiljagarsajten Dumpen avslöjar ännu en pedofilskandal inom Centerpartiet. Kommunal toppolitiker sökte sexkontakt med barn.

Petter Westlund var ordförande i Centerpartiet Kungsör fram tills för några dagar sedan då partiet i tysthet tagit bort informationen om honom från deras hemsida. Anledningen till att han hastigt lämnat politiken i tysthet är att han blivit påkommen av pedofiljagarsajten Dumpen.

Westlund har sökt kontakt med barn och trott att han chattat med minderåriga vilket istället visat sig vara personer från Dumpen. Det var när Westlund insåg att han varit i kontakt med Dumpen och inte några barn som han valde att snabbt och tyst lämna politiken.

Flera pedofilskandaler i partiet

Centerpartiet har en extremliberal syn på sexualpolitiken. Deras ungdomsförbund vill avskaffa 15-års gränsen för sexuellt umgänge.

Flera ledande Centerpolitiker har bott tillsammans med dömda pedofiler. Bland annat Fredrick Federley, tidigare EU-parlamentariker och Christer Yrjas, tidigare ordförande i kommunfullmäktige i Tomelilla.

Flera Centerpolitiker har begått sexuella övergrepp mot barn. Partiets tidigare ordförande i Uppsala Oskar Åsberg fick avgå 2020 när det visade sig att han köpt sex av ett barn i tonåren. Kommunpolitikern Denny Andersson fick avgå efter att ha våldtagit en 14-åring samma år.

Nicklas Andersson
nicklas.andersson@aktuelltfokus.se