Kontakta oss

NOTISER

Torsdagsdygnet i otrygga Sverige – fyra arbetare skada sig allvarligt på jobbet

Publicerat

den

OTRYGGA SVERIGE | Under torsdagsdygnet har det varit fyra personer som skadat sig på jobbet. Olycksdygnet med skador på jobbet börjar redan på natten till torsdag. Klockan 03.05 åker polis och ambulans till ett företag på Bruksgatan i Olofström där en man i 25-årsåldern klämmer en hand. Mannen förs till sjukhus med oklara skador.

Klockan halv åtta skadar en lastbillschaufför i 50-årsåldern ett ben och fördes till Hudiksvalls sjukhus med ambulans. Han föll från sin lastbil. Polis kommer att utreda händelsen som en arbetsplatsolycka. Lastbilschauffören är en man hemmahörande i Hudiksvalls kommun.

Vid ett tiden sker nästa arbetsplatsolycka på Petersbergsgatan i Borås har en arbetare slagit i sitt huvud i ett lastbilsflak. Ambulans samt polis på arbetsplatsen, oklart skadeläge. Lämnade platsen i ambulans.

På en arbetsplats i Märsta i norra Stockholm har en kvinna som arbetar som restaurangbiträde fått ström i sig då hon arbetat med en mixer i köket. Arbetsplatsolyckan skede klockan halv två. Kvinnan fick åka med ambulans till Danderyds sjukhus.

Källa: Polisen

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons