Kontakta oss

NOTISER

Tre arbetare skadade sig på jobbet idag

Publicerat

den

OTRYGGA SVERIGE | Under dagen har tre arbetare skadat sig på jobbet. Antalet arbetsplatsolyckor fortsätter och nästan varje dag skadar sig minst en arbetare på jobbet och flera arbetare kommer aldrig hem utan dör på jobbet under året.

En arbetare skadade sig vid niotiden när han ramlade ner från ett tak på Södra västkustvägen i Lomma. Han ska ha skadat benen vid fallet och sårskador i huvudet. Han åkte med ambulans till sjukhus och polis har besökt mannen för att ta reda på hur olyckan gått till. Oklart hur allvarligt skadad han är.

Vid elvatiden skadades en fönsterputsare i 40-årsåldern allvarligt när den skylift han stod i av okänd anledning välte. Mannen putsade fönster på ett parkeringshus som använts av Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg när olyckan inträffade. Platsen har spärrat av och det kommer att göras en teknisk undersökning för att försöka ta reda på hur olyckan gått till meddelade Polismyndigheten. En anmälan om arbetsplatsolycka är gjord.

Samtidigt vid samma tidpunkt skadades en arbetare på en byggarbetsplats vid köpcentrat Center syd i Löddeköpinge, Kävlinge. Han uppges ha fått ett tungt föremål över sig. Mannen förs med ambulans till sjukhus. Hur allvarligt skadad mannen är oklart.

Källa: Polisen

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se