Kontakta oss

INRIKES

Aktuellt Fokus öppnar revolutionära friskolor

Publicerat

den

DETTA VAR ETT FÖRSTA APRIL-SKÄMT   Efter att ha erövrat medievärlden är det nu dags att ta över friskolevärlden.

Vi på Aktuellt fokus har tröttnat på de svenska skoligarkerna som skor sig rika på skattepengarna och likaså tycker vi det är dags att expandera vår verksamhet. Det är därför vi nu öppnar revolutionära friskolor runtom i landet för att konkurrera bort skoligarkerna från den fria marknaden.

Exakta platser för våra friskolor kommer att variera då vi främst kommer ockupera tomma byggnader för att spara på lokalkostnaderna. En annat sätt för att hålla nere kostnaderna är att på lunchen kommer vi ägna oss åt dumpstring hos närmaste matbutik. Utöver skolpengen för vi också samtal med kinesiska investerare som sedan tidigare visat intresse på att återförstatliga verksamheter som politikerna sålt ut.

Friskolorna kommer att ha en anarko-leninistisk inriktning där vi kommer indoktrinera skolbarnen med kulturmarxismen vilket kommer att ge eleverna en fördel när de väljer att studera vidare i den akademiska världen. För de elever som inte är intresserade av att studera vidare kommer vi erbjuda aktivistinriktningar där de får kravallträning och andra fulknep som sätter käppar i hjulen för kapitalismen, staten och patriarkatet.

Redaktionen
Redaktionen@aktuelltfokus.se