Kontakta oss

INRIKES

Åtal väckt mot misstänkte kvinnomördaren Martin Jonsson – medlem i Soldiers of Odin

Publicerat

den

martinjonsson
STOCKHOLM| Idag väcks åtal mot Soldiers of Odin medlemmen Martin Jonsson, som misstänks ha slagit ihjäl en 41-årig kvinna.

I dag väcks åtal mot en man som misstänks ha slagit ihjäl 41-åriga Lotta från Bromma som han tidigare haft ett förhållande med. Han utreds också för våld riktad mot en annan kvinna. Hon har anmält att hon har misshandlats

Aktuellt Fokus har tidigare avslöjat att den misstänkte mördaren, 33-åriga Martin Jonsson är medlem i det högernationalistiska nätverket Soldiers of Odin. Förutom det högernationalistiska nätverket är Martin Jonsson även känd som fotbollshuligan och har blivit kontrollerad av polisen vid en rad tillfällen i samband med matcher kring Djurgårdens IF. Enligt uppgifter till Aktuellt Fokus är Martin Jonsson även med i Djurgårdens ökända huliganfirma, Djurgårdens Fina Grabbar.

Den brutala dödsmisshandeln i Bromma i början av juni har väckt stor uppmärksamhet och ilska. Kvinnan blev i februari kontaktad av 33-åringen via Facebook och de inledde en relation. För kvinnan blev det enligt medieuppgifter starten på månader fyllda av hot, våld och trakasserier.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons