Kontakta oss

INRIKES

Högernationell kvinnomördare misstänkts för ytterligare brott

Publicerat

den

martinjonsson
VÅLDSHÖGERN| Martin Jonsson sitter häktad misstänkt för mordet på 41-åriga Lotta från Bromma. Idag kommer han att delges nya misstankar gällande kvinnomisshandel och utpressning av en annan kvinna. Martin Jonsson är medlem i det högernationalistiska nätverket Soldiers of Odin.

Aktuellt Fokus avslöjade för en tid sedan att den misstänkte kvinnomördaren Martin Jonsson är medlem i det högernationalistiska nätverket Soldiers of Odin. Nu kommer det ny information att en annan kvinna har utsatts för Martins våld. Hon har anmält att hon har misshandlats. Martin delges idag misstanke för kvinnomisshandel och utpressning. Enligt handlingar från tingsrätten ska kvinnan som är i 30årsåldern, och Lottas misstänkte mördare ha haft ett ”öppet förhållande” när gärningen inträffade. Det ska ha skett i mitten av mars. Hon anmälde brottet den 17 juni till polismyndigheten.

Aktuellt Fokus granskade Martin Jonsson och av fallet står det klart att den misstänkte mördaren är medlem i det nationalistiska nätverket Soldiers of Odin. Martin Jonsson har genom åren lopp gjort sig skyldig till omfattande brottslighet med våldsamma inslag. Martin Jonsson har flera kontakter inom den högernationalistiska rörelsen i Stockholm. Inte minst i norrort och västerort. Enligt källor till Aktuellt Fokus har Jonsson gett uttryck för liknande åsikter sedan åratal tillbaka. Vilka gatupatrulleringar Martin Jonsson har deltagit i tillsammans med Soldiers of Odin är för närvarande oklart.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se